[Foto’s] Voetgolfkampioenschappen Groesbeek 2015

Zondag 14 juni jl. heeft de 2e editie van de Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschappen plaatsgevonden. Het evenement werd georganiseerd door v.v. Germania en de voetbalschool GO4ALL.

De organisatie kan met trots terugkijken op deze zeer geslaagde dag.

’s Morgens waren eerst de sponsoren van Germania en GO4ALL uitgenodigd voor een ondernemersontbijt bij De Wolfsberg. Deze smakelijke bijeenkomst werd door de sponsoren goed ontvangen en Arno Arts gaf nog een presentatie/lezing over het betaald voetbal van nu en vroeger. Verder kwamen er diverse geweldige anekdotes van Arno langs die hij in zijn lange carrière als profvoetballer heeft meegemaakt. Hilarische momenten kwamen voorbij. Ook liet hij nog even zien dat hij zijn befaamde techniek nog steeds tot in de puntjes beheerst.

’s Middag gingen 23 teams in twee flights van start voor het tweede Open Groesbeekse Voetgolfkampioenschap. De organisatie had voor 15 holes, ieder met een eigen sponsor, gezorgd met hindernissen die met de voet en de bal genomen moesten worden. De hindernissen bestonden o.a. uit kratje en latje schieten, na een lang parcours de bal in een container zien te krijgen, door een dakkapel of in een badkuip zien te krijgen. De spelers vonden het geweldig en er waren hilarische momenten.

Nadat de 23 teams de eerste ronde goed waren door gekomen gingen de eerste 15 teams door naar de finaleronde. Uiteindelijk werd het team van HV eerste, voor het eerste elftal van Germania die als tweede eindigde, het A-elftal eindigde als derde, het team van de Alte Herren werd vierde en Aannemersbedrijf Kaal eindigde als vijfde.

In het individuele klassement eindigde Willem Thijssen op de vijfde plaats, Dirk Visscher werd vierde, Stan Janssen derde, Frank Liebers tweede en Willie Verbeet eindigde op eerste plaats. Over dit laatste werden natuurlijk de nodige grappen en grollen gemaakt.

Deze tweede editie was een enorm succes. Reden dus voor de organisatie om ook de derde aflevering tot stand te laten komen. Deze zal plaats vinden op zondag 12 juni 2016. Na de prijsuitreiking bleef het nog heel lang gezellig op ‘Noord’ onder aanvoering van de muzikale klanken van de zingende DJ JoJo.


Foto’s met dank aan Germania!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Voetgolfkampioenschappen Groesbeek 2015

Reageren is niet toegestaan.