Santiago Macedo naar Roda JC

Santiago Fabio Palacios Macedo (Santiago Macedo) heeft een nieuwe club gevonden: hij vertrekt naar Roda JC.


Topscorer Santiago Macedo (De Treffers) werd uitgeroepen tot beste speler “Topklasse – 2e klasse” 2014/2015. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

De 24-jarige Santiago Macedo komt over van De Treffers en werd dit seizoen topscorer in de zondagtopklasse. De aanvaller scoorde 27 maal. Hij stond al in de belangstelling van diverse profclubs, maar tot een transfer kwam het lange tijd niet. Woensdag werd bekend dat hij een tweejarig contract (met een optie voor nog één jaar) heeft getekend bij Roda JC, dat onlangs naar de Eredivisie promoveerde.

Santiago Macedo kwam in 2011 via Wim Zwitserloot naar Groesbeek en verlengde in 2013 zijn contract met één jaar. De Mexicaan speelde vier seizoenen in het rood en zwart van De Treffers. In die periode scoorde hij 50 maal in 98 competitieduels.

De Treffers zelf heeft voor volgend seizoen aardig wat nieuwe spelers binnen gehaald. Lennart Rekmans, Wesley Meeuwsen, Hafid Sarkouke, Bram Eltink, Twan Smits, Rick Verbeek, Bas Hendriks, Just Berends, Robert Mutzers, Jordy van de Kracht, Thiemo Vanmaris en Tom van Boekel komen deze zomer naar Zuid.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Mooi voor Santi, Zijn droom kunnen waar maken. Veel succes daar in Limburg.

Antoon

Waarom niet gewoon hij kwam naar Groesbeek ,zie en lees hierboven ! Ipv hij kwam via Wim zwitserloot naar Groesbeek ! Hoezo publieks geil ,mooi voor Santi veel succes daar !

Hans

Haha, Wim Zwitserloot. Dat was die man die zich zo lekker negatief uitliet in de VI over Achilles? En dan druk ik me zacht uit! Ja, dat was nogal reclame voor Treffers maar niet heus.
Santi wens ik veel succes maar ik ben bang dat het een bankzitter wordt en dat we hem nog op de Heikant gaan zien als hij met de beloften mee moet doen tegen de beloften van Achilles. In Nijmegen zijn alle spitsen weg zometeen en als het echt zo’n goeie was dan hadden ze ook wel een bod gedaan.
Maar nogmaals, succes gewenst. Mooie uitdaging

Theo

Hans waarom het jouw cluppie achellis in de heer Frans derks hem wel 100 keer gebelt om te komen . Want ik hoor alleen dat op de heikant hele goede voetballers komen

Theo

Succes Santi zelf verdiend en zelf afgedwongen .

randje-16

Santi niet , maar Keukens komt wel naar Achilles { gratis ]

Zuid

Randje -16 is de boel weer aan het opnaaien!!
Nee m’n jongen dat gaat niet gebeuren, de contracten op Zuid zijn tegenwoordig wel dichtgetimmerd en die afkoopsom kan de familie Derks niet betalen met hun zo goed als failliete bv’tjes!!
Frenk heeft een contract getekend en blijft graag op Zuid!

Theo

Zuid wanneer is hokey lovers om die b.v Tjes op te waarderen

randje-16

Van Riel had ook getekend en waar speelt hij volgend jaar ?

Treffersfan

Heel veel succes Santi! Je hebt bij ons laten zien dat je misschien wel de beste speler van de Topklasse-zondag bent. En waarom het hier nu (ook) weer over andere zaken moet gaan, begrijp ik niet. Wij als supporters van rood en zwart gunnen hem deze transfer van harte.

Piers

Van Riel had een ontsnappingsclausule in zijn contract. Daar is nu geen sprake meer van. Als je niet weet waarover je praat hou dan je mond!

gunst

gunnen, moeilijk he

wpDiscuz