Summerdisco in De Lubert

Op vrijdag 17 juli is er voor de laatste keer voordat de onderhoudswerkzaamheden beginnen discozwemmen in zwembad De Lubert.

Summerdisco_jul_2015-DGB

Tussen 19.00 en 20.30 uur is het zwembad helemaal voor de jeugd. De verlichting zorgt voor een gezellig sfeertje, de geluidsbox staat op oorverdovend en er komen goede beats uit! Kinderen betalen € 4,-, volwassenen € 4,50. In september staat de volgende disco-avond gepland.

Vanaf de week na het discozwemmen zal het zwembad enkele weken gesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden. Dit zal naar verwachting zes weken duren. Het CDA vond dit onwenselijk en stelde in maart raadsvragen hierover. Het college heeft aangegeven haar uiterste best te doen om de sluitingstijd zo kort mogelijk te houden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ben.helder

Het is hoogseizoen in het toerisme, kinderen hebben of krijgen grote vakantie en juist dán wordt er minimaal 6 weken onderhoud gepleegd aan het publieke zwembad.
Ben ik nou gek of is er een badmuts die het niet helemaal begrijpt en deze maffe keuze maakt.
Of, is het juist heel goed doordacht! En later roepen dat de bezoekers-aantallen teruglopen, dat het zwembad niet rendabel is en het publieke zwembad met deze smoes alsnog voor 1 euro verkopen aan een bevriend partijlid die dat bad wel wil hebben.
Met ronkende makelaarstaal zal wel weer worden uitgelegd dat deze keuze toch echt niet anders kon.

wpDiscuz