Gelijkspel Achilles ’29 tegen SC Woezik

Achilles ’29 heeft dinsdagavond niet kunnen winnen van SC Woezik. De Groesbekers speelden met 1-1 gelijk tegen de eersteklasser.

logo Achilles'29 (transparant)

SC Woezik stond bij rust met 1-0 voor door een doelpunt van Bas Elemans. De treffer viel na een kwartier spelen. Achilles ’29 trok de stand tien minuten voor tijd via Boy van de Beek gelijk: 1-1. De gasten hadden in deze oefenwedstrijd meer balbezit, maar heel gevaarlijk konden zij niet worden.

Voor Achilles ’29 was de wedstrijd tegen SC Woezik het vierde oefenduel in het nieuwe seizoen. Eerder speelde de Jupiler League-ploeg tegen EVV (1-1), Brakkenstein (5-1 winst) en FC Utrecht (3-0 verlies). Er volgen nog wedstrijden tegen FC Twente, NEC, Al-Wasl en JVC Cuijk. Daarna begint het derde Jupiler League-seizoen voor de mannen van trainer Eric Meijers.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Buisje

1-1 tegen een eersteklasser…. Pfoe, ik weet niet waar de grootste problemen bij Achilles het meest urgent zijn:
Òp, of naast het veld…..

Theo

Het is maar oefenen

Piet

Precies, zegt allemaal nog niet zoveel. Wel wat, maar ik zou er niet teveel waarde aan hechten. Begrijp ook niet waarom de redactie hier melding maakt van oefenpartijtjes. Niet van Achilles, maar ook niet van andere Groesbeekse clubs, totaal geen nieuwswaarde…

boersteeg

we zijn nog in opbouw( tegenstander niet) en aan het kijken
hoe we komend sezoen willen spelen.
maar gezien opbouw en spelverdeling zal er toch iets moeten veranderen.
niet echt top wat is getoond helaas.

henk

was Echt slecht

Janus

Alweer stappen gemaakt….

wpDiscuz