“Manchester United kiest niet voor Cillessen”

Manchester United heeft niet meer de voorkeur voor Ajax-doelman Jasper Cillessen als mogelijke opvolger van David De Gea. Dat meldt de Franse krant L’Equipe donderdag.

Cillessen_wissel_Krul_WK2014_FotoRechtenKNVB-KNVB
Foto en rechten: KNVB.

Frustratie

Manchester United zal waarschijnlijk op zoek moeten gaan naar een nieuwe keeper, omdat de kans groot is dat David De Gea deze maand alsnog naar Real Madrid vertrekt. De Spanjaard, geboren in Madrid, wil graag vertrekken en de soap rondom hem begint ook United-trainer Louis van Gaal te frustreren. Dit meldde BBC eind juli. Onlangs hebben The Red Devils al Sergio Romero binnen gehaald als tweede doelman.

Lloris

Diverse keepers worden aan Manchester United gelinkt, maar volgens L’Equipe zou Manchester United nu de eerste keeper van Tottenham Hotspur, de Fransman Hugo Lloris, willen hebben. De sluitpost heeft echter nog een contract tot 2019 bij zijn huidige ploeg, maar heeft aangegeven bij een club te willen spelen die in de Champions League uitkomt. Beide ploegen ontmoeten elkaar overigens zaterdag bij de start van de Premier League.

Veel geruchten

Om de nieuwe keeper van Manchester United is al weken veel te doen en diverse geruchten worden door met name de Engelse tabloids verspreid. Zo zou Cillessen al een overeenstemming hebben bereikt met de Engelse ploeg en is er een bod van meer dan 30 miljoen euro gedaan op de Groesbeker. Cillessen zelf heeft dinsdag aangegeven zich er voorlopig nog niet druk om te maken, omdat hij naar eigen zeggen nog niets van zijn management heeft gehoord. “Ik kan niets met deze berichten”.

Geld voor NEC

In Amsterdam ziet men de doelman in ieder geval liever niet vertrekken, maar in Nijmegen waarschijnlijk wel. NEC krijgt door de transfer van Cillessen (van NEC naar Ajax in 2011) namelijk 10% van de winst die Ajax op een toekomstige transfer maakt. Het contract van Cillessen bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2018.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 20 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
hennie

Mooi, blijft die geldwolf toch nog even in Amsterdam!!

kloeke

Na het wk niet beter meer geworden,toch niet de nieuwe vd sar zoals veel dachten.
En na die paar jaar dat grachtenwater drinken te veel sterallures gekregen.van spontane leuke gozer bij nec naar arrogant ventje bij ajaks. …

kenner.1

Hij is echt super arrogant geworden. Maar dat komt natuurlijk ook door pappie en mammie.
Die vinden onze Jasper de beste van de hele wereld en omstreken.
Zelfs Ajax is voor die gozer nog wat stappen te hoog gegrepen want hij boekt echt geen progressie meer.

Janus

De ene krant schrijft dit de andere weer dat! Dus ik vraag me af of deze bron wel betrouwbaar is?? Redactie zal wel weinig te doen hebben Maar goed we gaan het meemaken. Goede reactie’s ook hier boven….

henk

Ik zou het geweldig vinden als Jasper naar MU zou vertrekken. Prachtig toch voor een junkske uut Gruusbek. Met het huidige Ajax zal hij geen potten breken en zich internationaal niet in de kijker spelen. Hij heeft in ieder geval een goede mediatraining gehad, ik hou ook niet zo van zijn antwoorden maar gun hem het beste.

THE BEST OFF THE REST

Mensen toch,wees is trots dat iemand uit ons eigen mooie dorp Gruusbek zo ver is gekomen…

Deze jongen zet Gruusbek wel op de kaart.

En nee ik ben geen treffersman

Piet

De Groesbeek wordt steeds meer een roddelsite. Met dieptrieste antwoorden.

jannie

Arrogant? Wie zet zich belangeloos in voor Kika.Ja je mag als ouder trots zijn.
Zelf ben ik ook beretrots op mijn kids.Ook al zitten ze in de bouw.Ze werken en met plezier.

Wat een jaloerse gasten hiercin Groesbeek , zelf nooit iets gepresenteerd en nou maar zeiken hoe arrogant jasper wel niet is .

Grensgeval

Wat een zielig stelletje die eerste drie reacties.
I.p.v. Trots te zijn op Goesbekers die iets presteren wordt Jasper en daarbij zijn hele familie uitgekotst.
Wat hebben jullie eigenlijk in je leven gepresteerd behalve kompleet misplaatste reacties geven op artikelen op Degroesbeek?
Ik ben geweldig trots op Jasper zoals ik ook geweldig trots was op Arno Arts, Henk Grim, Frans Jansen, Jan Peters Harold Kersten Johan Zegers enz enz….
Den Kloeke duut in ieder geval zienne naom alle eer aon.

treffers 2

eigelijk moeten we maar niets meer op deze site zetten en gewoon stoppen want wat de meeste van ons schrijfen slaat helemaal nergens meer op wat een ge… allemaal.

Wiely

Dat mensen zo jaloers kunnen zijn,
daar mee hebben ze gelukkig alleen zich zelf

Roodkapje

Wat een afgunst hier.
Jasper heeft altijd ” nogsteeds” alles gelaten om te bereiken wat hij wilde.
Ben het er mee eens of niet, Jasper doet waar hij van droomde als kind.
Wie kan dat zeggen!?!

Denk dat de mensen van de eerste 3 reacties vooral met hunzelf in de knoop zitten !

kloeke

Ben niet jaloers,vind het zelfs jammer.
Dat ie niet beter is geworden,stilstaat in zijn groei is gewoon zo,anders had man u hem wel genomen,ook de media zegt het.
Dat die is veranderd als mens is mijn mening die ik constateer.

Akkie
Tjonge jonge jonge… wat een reacties! Zo word je de hemel in geprezen en zo word je vergruist… Tis wel waar wat ze zeggen: je bent zo goed als je laatst gespeelde wedstrijd. En heeft ie nu een attitude? Gek he! Misschien ook een stukje zelfbehoud? Als je je al het commentaar dat je over je heen gestort krijgt moest aantrekken, word je toch knettergek! Niemand heeft ooit beweerd dat ie de allerbeste keeper van de hele wereld is, maar na het wk was het lof alom. En nu… nu wordt ie afgemaakt in de media en hier op De… Lees meer »
kloeke

Kritiek moet je ook tegen kunnen……

Stads dingetje

@kenner1.. Volgens mij ben jij gewoon een jaloers ventje. Iets te kort gekomen vroeger, misschien nu nog… Het is alleen maar geweldig als iemand dat bereiken kan. Iedere ouder mag trots zijn op zijn eigen kind! Ongeacht wat zijn komaf is!

Sprookje

@kloeke: kritiek is 1 ding, dom gelul is iets heel anders…!!

kloeke

Klopt sprookje….

goffer

Fijn dat je in dit land mag zeggen wat je wilt.

wpDiscuz