Gelijkspel tussen Achilles ’29 en RKC Waalwijk

Achilles ’29 heeft vrijdag één punt gepakt. De wedstrijd tegen RKC Waalwijk eindigde zoals die begon: 0-0.

image
Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Binnen tien minuten had RKC Waalwijk al twee grote kansen gekregen om op voorsprong te komen. Arsenio Valpoort kwam 1 op 1 met doelman Leon ter Wielen, maar miste. Niet veel
later belandde een lobje van Daan Rienstra op de lat. Na 19 minuten spelen was Achilles ’29 dicht bij een treffer, maar Brian Boogers schoot van dichtbij hoog over. De wedstrijd ging hierna tot aan de rust gelijk op zonder dat er grote kansen te noteren waren.

RKC Waalwijk begon sterker aan het tweede bedrijf. De geelblauwen werden echter pas na één uur gevaarlijk middels een schot van Valpoort. Opnieuw moest Ter Wielen in actie komen. Achilles ’29 was lange tijd onzichtbaar, tot de paal in de 80e minuut een Groesbeeks doelpunt voorkwam. In de slotfase veranderde er niets aan de stand.

Maandag komt Achilles ’29 opnieuw in actie. Dan komt FC Oss naar sportpark De Heikant in Groesbeek. Achilles ’29 staat op dit moment 2e met 7 punten uit drie wedstrijden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 25 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk p

ik heb de wedstrijd niet gezien en niets over gehoord. En wat ook iedereen ervan vindt. Op teletekst staat toch een mooi plaatje . Achilles 2de en samen met Volendam ongeslagen. Heel knap tot nu toe. Het gouden handje van Meijers en zijn A29

fluitkelje

Een echte Achilles supporter ben jij.

kenner.1

Barry van Topklasse naar een elftal in de vierde klasse. Zal wel eens krabben waar het niet jeukt.
Eef komt er volgens Eric ook niet aan te pas.
Kom naar Zuid terug en geniet weer van voetbal.

Antoon

Zal het dan toch aan het niveau liggen !! Kenner 1 !! of zijn eigen vergist in het niveau !, kenner ?

Bikkeltje

De vrije val laat niet meer lang op zich wachten …..

achilles29

klasse mannen. ik geniet alweer van de afgunst van die sukkels.heerlijk

De Kuier

Kampioentjes..nee natuurijk niet!! Maar het is toch wel mooi dat
Achilles dit weekend op de 2de plek staat.7 pnt in the pocket.
Maandag tegen fc.Oss er tegenaan. Proficiat mannen vd Heikant.

henk

wwas echt slecht

Clinte

Achiles Kampioen!

stil aan de overkant

Sssssst…….

Knakker

Heerlijk om die pijn te voelen. Oud zeer moet roesten schreef ik eerder. Heeft tijd nodig. Tot die tijd maar genieten van de afgunst. 7 uit 3, een tweede plaats. Puike prestatie. Ja we weten allemaal dat Achilles regelmatig z’n wedstrijdjes zal verliezen, maar wat deert het. Het niveau is goed, mooie tegenstanders, veel publiek en genieten van de punten die je pakt en deze tweede plaats.

Wat betreft Beijer, niveautje te hoog? Heeft tijd nodig om aan te haken. van Riel komt er wel, nog een paar weken om zijn frivoliteit eruit te krijgen. Komt goed

Maikel

Ik ben blij dat er ook nog supporters van andere groesbeekse clubs zijn die niet zo van de zotte zijn en ook gewoon naar andere groesbeekse clubs gaan kijken en na afloop ook nog een pilsje drinken in het clubhuis, en zo zou het altijd moeten gaan in plaats van dat geouwehoer allemaal. zo

kenner.1

Reactie op Knakker.
Hoezo veel publiek.
Misschien wel als de belastingdienst komt met een aanslag na aanleiding van de hoge supportersaantallen.
Of ze willen groot doen door op teletekst een waanzinnig hoog aantal supporters te plaatsen maar de belasting kijkt mee en zal de club belonen met een torenhoge aanslag.
Maar dat zal voor de familie Ewing wel niets uit maken . Of toch wel. En maar afgunstig kijken naar die paar rotte euro’s subsidie voor de verlichting op zuid.

Tjee Kenner 1, wat een onzin!

Kenner 2

Wat een onzin wat je schrijft kenner 1. Lees je in in de feiten dan zou je weten dat leden gratis entree hebben bij thuiswedstrijden dus als een seizoenkaart worden gezien. Bij alle profclubs worden de seizoenkaarthouders standaard meegenomen in de supportersaantallen. Hier heeft achilles dus niets over te zeggen

Ben als neutrale toeschouwer geweest , wedstrijd was niet best maar wel spannend tweede helft. Vind dat achilles een goed elftal heeft en denk dat ze dit jaar een stuk hoger eindigen als jaren daarvoor.

veerman

wat een afgunst op de puike prestatie van achilles. succes achilles. linkerrijtje lonkt. groeten uit volendam

Andere Peter

Achilles is in goed in beeld gelet op vele reacties. Het aantal supporters neemt gestaag toe. Het valt op dat daar steeds meer supporters van de Treffers bijkomen, of heb ik het mis?

Buisje

Iedereen is welkom en vooral mensen van Zuid !
Ik ga ook regelmatig kijken daar.

Samen zetten we Groesbeek op de kaart !

Piet

Mooi afscheid van Smits en Sanders? Wat laat je jezelf dan kennen zeg. Niet te geloven!!

wpDiscuz