Voetbalacademie voor jongens en meiden in Groesbeek

Naast de voetbalacademie bij SV Spakenburg start Voetbalactiviteiten Dominique Scholten (V.A.D.S.) dit seizoen ook een eigen voetbalacademie op de velden van Achilles ’29 in Groesbeek.

VADS_logo_2015-DGB

De wekelijkse voetbalacademie is toegankelijk voor alle jeugdvoetballers en jeugdvoetbalsters t/m leeftijd 2e jaars-C (geboortejaar 2001). De voetbalacademie is clubonafhankelijk en leden van alle verenigingen zijn daarom welkom in Groesbeek. Op zondag 13 september 2015 start een cyclus van 10 techniektrainingen op de velden van de club uitkomend in de Jupiler League.

De trainingen worden verzorgd door de gediplomeerde trainers van V.A.D.S. met achtergronden in het betaalde – en top amateurvoetbal. Speciaal voor de meiden organiseert V.A.D.S. een meiden-voetbalacademie op de Groesbeekse velden. Judith Thijssen, ex-international en KNVB coach meiden onder 12/13, gaat hier samen met Dominique Scholten en de trainers van V.A.D.S. vorm aan geven.

Scholten (27) speelde zelf twee jaar bij Achilles ’29, na eerst voor NEC en FC Oss gespeeld te hebben. In 2013 maakte hij de overstap naar Spakenburg. Meer info over de voetbalacademie in Groesbeek staat op de website van VADS.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, VADS.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
klukkluk

waarom niet gratis.

achilles29

ga jij ook voor noppes werken?

Johan

Klukkluk: dit zou wel eens een particulier initiatief kunnen zijn. Hij is dus een eigen ondernemer. Tenminste, dat begrijp ik uit de site van VADS.

Fred

Heeft niets met Achilles te maken! Klukkluk , goed lezen kerel

klukkluk

Fred heb niets gezet over ACHILLES TOCH.

Dan maar naar go4all bij germania. Die is wel gratis.

Snap het niet. De velden zijn overbelast , dan laat je zo n voetbal schooltje toch niet op je velden.

wpDiscuz