[Foto’s] Goed begin van seizoen De Treffers, Meeuwsen op schot

De Treffers heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe Topklasse-seizoen gewonnen. De Groesbekers waren zondagmiddag in eigen huis te sterk voor HBS: 3-0. Wesley Meeuwsen scoorde alle doelpunten.


Wesley Meeuwsen scoorde zondag drie keer. Foto en rechten: Jan Peters.

De ploeg geeft met de overwinning een goed vervolg aan de resultaten die het in de voorbereiding haalde; zes van de zeven oefenduels werden gewonnen. Zes nieuwelingen begonnen zondag in de basis van de roodzwarten. Met name de prestaties van Meeuwsen vallen op. Hij was de eerste aanwinst voor De Treffers voor dit seizoen en de mannen van Zuid lijken veel plezier aan hem te zullen beleven.

Meeuwsen opende al na twee minuten de score. Beide ploegen waren in het eerste bedrijf aan elkaar gewaagd, maar De Treffers bleek het meest effectief. Meeuwsen maakte er na 33 minuten 2-0 van. HBS had even daarvoor nog een goede kans op de gelijkmaker. Na een solo van Meeuwsen kreeg Hafid Sarkouke vlak voor rust dé mogelijkheid om er 3-0 van de maken, maar de aanvaller kreeg de bal van dichtbij niet in het doel.

De thuisploeg begon ook veel beter aan het tweede bedrijf dan de gasten uit Den Haag en het derde Groesbeekse doelpunt hing dan ook in de lucht. Echter, in de 56e minuut was het juist HBS dat via Tjeerd Westdijk dicht bij de aansluitingstreffer was. De Treffers-sluitpost Niels Kornelis hield het doel knap schoon. Drie minuten later viel alsnog de 3-0: Meeuwsen scoorde zijn derde van de middag. Robert Mutzers (ook een nieuwkomer) had alle assists.

HBS had het aan zichzelf te danken dat het zondagmiddag niet scoorde, want ook in het laatste halfuur kreeg de ploeg mogelijkheden om een eretreffer te scoren, maar het vizier stond niet op scherp. De ruime overwinning op HBS levert De Treffers de eerste plek in de zondagtopklasse op.

Smits breekt jukboog

De Treffers-speler Twan Smits moest na een halfuur het veld met een hoofdblessure verlaten. De speler kwam deze zomer over van Achilles ’29 en heeft zijn jukboog gebroken. Smits wordt zondag nog geopereerd.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Roodkapje

Gefeliciteerd De Treffers.
Beterschap voor Twan.

henk

Goed begin voor de Treffers.Twan veel beterschap

Terpse

De eerste punten zijn binnen goede start dan krijg je vetrouwen Twan beterschap

randje-16

en dan tegen een ploeg die liever niet bij de eerste zeven wil eindigen

De nachtboswachter

Goed bezig

wpDiscuz