Achilles ’29 blijft tweede na winst op FC Oss

Achilles ’29 heeft maandagavond wederom goede zaken gedaan. De Groesbekers wonnen met 1-0 van FC Oss en blijven daarmee ongeslagen in de Jupiler League.


Feest bij Achilles ’29 na winst op FC Oss. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De beginfase was voor de ploeg uit Oss. Fatih Kamaci kreeg twee kansen om de score voor de gasten te openen. Na 6 minuten schoot hij over en twee minuten later kopte de middenvelder de bal naast het Groesbeekse doel. Namens Achilles ’29 was Freek Thoone tweemaal dicht bij een doelpunt. De grootste kans in de eerste helft kwam op naam van Seku Conneh, maar 1 op 1 met doelman Leon ter Wielen verzuimde hij het om te scoren.

Ook na rust kregen beide ploegen genoeg mogelijkheden op een onstuimig sportpark De Heikant. Zo kopte Achilles ’29-speler Mehmet Dingil net naast en moest Ter Wielen aan de andere kant redden op een schot van Conneh. De wedstrijd was verder aan de rommelige kant. Vlak voor tijd scoorde Hielke Penterman, die pas 8 minuten op het veld stond, de winnende treffer.

Achilles ’29 blijft door de overwinning tweede in de Jupiler League. De Groesbekers hebben inmiddels 10 punten uit 4 duels: driemaal winst, éénmaal gelijkspel. Koploper FC Volendam maakte ook geen fout en heeft 12 punten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Top!

Henk

PENTAMAN!!!💪💪💪

De Kuier

Het regent 3 pnt op de Hekant.
Proficiat mannen.

treffersfan

Hulde voor heikant. Zeer goed bezig!

Matig

Heerlijke en terechte overwinning. Het sprookje houdt nog even aan. Komen vanzelf weer in de realiteit terecht. Geen probleem, weten we van tevoren. Tot die tijd genieten!

Hellas

Ik zeg het toch Achilles Kampioen!

Knakker

Rode duimpjes doen me nog het meest deugd. Ga door.

Roodkapje

Groesbeekse clubs doen het goed.
Laten we daar trots op zijn!

Andy
Zeer terechte en goede overwinning, maar we moeten kritisch blijven. We zijn een paar keer door het oog van de naald gekropen en dat kwam puur door onzekerheidjes achterin. Daar was men soms te gretig om het voor de medespeler op te knappen en dan bleef men met 2 man staan, terwijl de tegenstander er met de bal vandoor gaat. Je kunt dan beter in positie blijven en afwachten wat er gebeurd. Iedereen, maar dan ook echt iedereen heeft er keihard voor gewerkt. Scheidsrechter floot eerste halfuur erg eenzijdig en gaf Achilles 2 maal geel, terwijl hij later voor OSS… Lees meer »
henk

was echt slecht

wit zwarte piet

Inderdaad roodkapje het is om trots op de Groesbeekse clubs te zijn.
@ knakker; jou sarcasme en narcisme zijn slechte drijfveren in de sport & in het leven. Daar kun je veel door verliezen.

stil aan de overkant

Vuurwerk …OP ….het veld

Waarom in hemelsnaam zet je een rood duimpje als iemand alleen maar felicitaties plaatst? Hoe kleinzielig ben je dan??

Groesbeek

Er is maar 1voetbaldorp in Nederland en dat is Groesbeek

Proficiat 🙂

Stads dingetje

Gaat lekker daar op de Heikant heur… Top om die Osseneuren op de Bossen..

Treffersfan

Ik wil Achilles best feliciteren (en dat doe ik ook). Maar ik vind het niet chique als iemand dat anders dat ook als @Treffersfan doet. Maar toch gefeliciteerd!

De nachtboswachter

Hoop dat het ook zo blijft.

Nee hoor dat blijft niet zo. En er is ook niemand binnen Achilles die dat denkt… Maar het is een super begin!

wpDiscuz