De Treffers haalt Kazlauskas binnen

De Treffers heeft er voor dit seizoen een nieuwe speler bij: Charles Kazlauskas.

detreffers

De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, zal tot het einde van dit seizoen aansluiten bij de Groesbeekse topklasser. Kazlauskas is geboren op 12 november 1982 in Milwaukee, Wisconsin (VS) en startte zijn Nederlandse carriere in 2001 bij NEC. In de periode daarvoor speelde hij in Amerika voor zogeheten “collegeteams”. Bij NEC speelde de 33-jarige verdediger vier seizoenen. Tussendoor maakte hij een uitstap naar Fortuna Sittard.

Na vier seizoenen Top Oss en zes seizoenen Helmond Sport kan Kazlauskas De Treffers toevoegen aan zijn CV.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Roodkapje

Goed en snel gereageerd door tc !

Topklasse

Is deze extra speler nog echt nodig?!?
Ik denk niet dat zonder deze speler Tweede Divisie niet gehaald wordt en met hem zeker wel! Overbodige luxe dus!

Topklasse

Zijn vast nog wel andere zaken binnen de club die met het geld bekostigd kunnen worden, al gaat er niet meteen lampje branden

Topklasse

Paar weken geleden bij Omroep Gelderland:

“Ik wil graag voor Achilles spelen, want het is een leuke club en lekker dichtbij”, laat de Amerikaan weten. “Maar ik kan financieel niet teveel terug gaan. Mijn auto rijdt niet op water. Ik kan stage gaan lopen bij Oxford United, op het vierde niveau in Engeland. Dat ga ik nu waarschijnlijk wel doen.”

Ik vind dit echt niet handig! En bij blessures put je toch uit A1, waarom anders die opleiding!

Roodkapje

Mocht je ook even 15min op je computer ?

Buisje

Nu al paniek op Zuid. Heerlijk !!

Peter
Dit is tekenend voor het lage niveau wat onder andere jij, buisje, keer na keer laat zien op deze site. Het gaat alleen om provoceren. Ik zal me nu dan ook richten tot de voetbaltechnische kant van jouw reactie en laten zien waarom die klinklare onzin is. Zou je kunnen beargumenteren waarom er nu crisis zou heersen op Zuid ? Er zijn een aantal spelers weggevallen door (langdurige) blessures en dat is het naar mijn inzien niet meer dan logisch dat hier snel en kordaat op wordt ingespeeld door de technische commissie van De Treffers. Waarvoor hulde. Tevens zijn de… Lees meer »
Treffersfan

Prima reactie @Peter. Ik denk dat we het hier allemaal mee eens kunnen/moeten zijn.

kees

@Peter,

De Treffers heeft 12 nieuwe, potentiële basisspelers gehaald en zag de helft van de selectie in Groesbeek blijven. Die spelers zijn samen niet in staat om voor nu een paar blessures op te vangen?

Piet

Goed zo buisje. Laat maar zien hoe dom en beperkt je bent!
Dit laat wel goed de financiële situatie op de Heikant zien. Liggen de muizen kapot voor de kast. Stelletje hongerlijders!!

Andere Peter

Bij Achilles kon hij de euro’s niet verdienen, bij de Treffers wel. Lekker laten gaan. Is al op leeftijd. Euro’s opstrijken en hij is weer weg.

De Kuier

Was gezien zijn leeftijd ook niet geschikt voor jong achilles….

Buisje

Kazlauskas gaat nu voor veel minder euri spelen op Zuid dan dat hij eiste op De Heikant, neem dat maar van mij aan. Dat was niet reëel, en dat zal De Treffers ook niet betaald hebben.
Bovendien heeft Achilles in de persoon van Mischa Boelens een meer dan voortreffelijke rechtsback. Goed gezien van Eric Meijers.

Ik wens trouwens alle geblesseerden van De Treffers een voorspoedig herstel !

hansie hansie

Zakkenvullen en wegwezen…zo gaat dat bij de broodvoetballers. Logisch ook, want het is hun inkomen. Jammer is wel dat de beleving bij de club hierdoor minder is.

Een selectie met alleen maar jongens als Robin Janssen en Tim Verhoeven is onmogelijk op dit hoge niveau.

Laten we hopen dat Kazlauskas fit blijft en waardevol kan zijn voor het team

wpDiscuz