De Treffers onderuit in Emmen

De Treffers heeft zondag verloren. WKE won in eigen huis met 3-2 van de mannen van Zuid.

detreffers

Blessures

De Treffers is al vroeg in het seizoen gehavend als het gaat om blessures. Twan Smits (jukboog), Robin Janssen (ribben) en Jan-Willem Stronks (knie) konden tegen WKE niet meedoen. Topscorer Wesley Meeuwsen, vorige week goed voor alle doelpunten aan Groesbeekse zijde, bleek na 26 minuten toch niet fit genoeg en moest het veld verlaten. Ook Rick Verbeek moest zondag vroegtijdig (43′) van het veld.

Veel doelpunten

In de eerste helft vielen er al de nodige doelpunten. Niet vreemd, want wedstrijden tussen WKE en De Treffers zijn vaak doelpuntrijk. WKE nam na 16 minuten de leiding door een doelpunt van Junior Albertus. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van deze voorsprong. Frenk Keukens (21′) en Robert Mutzers (31′) zorgden er voor dat De Treffers een kwartier later op 1-2 stond. Drie minuten later was het weer raak aan de andere kant; Albertus scoorde zijn tweede van de middag.

Penalty’s missen

Na rust kreeg WKE al snel een strafschop, maar Nick de Graaf faalde vanaf de stip. Angelo Zimmerman wist twee minuten later het net wél te vinden: 3-2. De Treffers had hierna nog een halfuur de tijd om iets aan de achterstand te doen. De roodzwarten kregen na 64 minuten een penalty en WKE-speler Simon IJzerman mocht gaan douchen. Ook ditmaal werd er vanaf elfmeter niet gescoord, want de genomen strafschop van Mutzers was een prooi voor Raymond Beukeveld, doelman van WKE.

Met één man meer op het veld wist De Treffers de gelijkmaker niet meer te forceren.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk p

jammer, maar ik heb het volste vertrouwen in een goed seizoen. Zodra de ziekenboeg weer leeg is, komt het allemaal goed. WKE, EVV en HSC21 zijn voor ons clubje altijd lastige tegenstanders. Geen schande om daar van de verliezen.

Fred

Dat wordt weer winkelen morgen !!

kenner.1

Reactie op het gelul van Fred.
Jij bent natuurlijk van Achilles.
Misschien moeten we Barry naar komen ophalen uit zijn hel op de Heikant.
Hij heeft het daar echt niet naar zijn zin.
En Achilles zal niet negatief staan tegen een verhuurprijs.

Andere Peter

Die heeft het reuze naar zijn zin, hoe kom je daarbij! Sportief op een hoger niveau.

stil aan de overkant

Niets aan de hand. Nog steeds bij de eerste 7.

Antoon

Donderdag koop avond ?

Andy

Henk p, als de ziekenboeg leeg is, komt het allemaal goed. Voordat dat gebeurd ben je toch een aantal wedstrijdjes verder. Jukboog, gekenusde ribben, wellicht een kruisband. Zijn niet de minste blessures. Blijkt nu al dat de selectie niet breed genoeg is? Lijkt me één van de belangrijkere dingen als je een bepaal doel moet halen. WKE lijkt dan toch ondanks de financiële problemen een aardig team te hebben. Is dit nog een gegadigde voor die eerste 7 plekken?

Topklasse

Die had ik niet verwacht!
Dacht dat WKE niet zo goed was na alle problemen daar!
Nog wat werk aan de winkel voor de mannen van zuid

hansie hansie

@kenner.1
Een hel voor Barry? Speelde gisteren voor 6000 man op de adelaarshorst. Is geen basisklant, maar met zijn inzet gaat hij nog veel spelen dit seizoen.

Verder; gun elkaar het succes…dat geldt voor iedere vereniging in Groesbeek op welk sportief vlak dan ook!

henk

Andy. Afgelopen woensdag hebben ze gewonnen met ook een aantal geblesseerde spelers. Gisteren was een gelijkspel verdiend geweest. Moet toe geven dat er aan de achterhoede nog wat moet gebeuren. Met Kasloukus erbij hebben ze weer wat meer ervaring erbij. Ook met dit elftal gaan ze punten pakken. Die eerste 7 gaat lukken en ik blijf optimistisch dat ze kampioen worden dit seizoen.

Treffersfan

Een goede voorbereiding garandeert geen goed seizoen en andersom ook niet. Het is nog veel te vroeg om ook maar enige conclusie te kunnen trekken. En wat maakt het nu uit of Barry het wel/niet goed naar zijn zin heeft op De Heikant. Hij heeft daar een contract en niet bij ons.

randje-16

Barry heeft het prima naar de zin bij ons, volgende wedstrijd uit naar Sparta staat hij in de basis.

Treffersfan

Nu weten we ook wie @randje-16 is: Eric Meijers.

John

Hoe doen de nieuwe aanwinsten het ? Versterkingen voor het elftal ?

wpDiscuz