De Treffers verliest in Sneek

De Treffers heeft zondag verloren. Hekkensluiter SWZ Boso Sneek was met 3-0 te sterk voor de Groesbekers.

detreffers

De Treffers-speler Just Berends kopte de bal in de eerste minuut al in het eigen doel. De gasten waren het meest aan de bal, maar beide ploegen creëerden niet veel kansen. Vlak voor rust werd de voorsprong van SWZ Sneek verdubbeld: Freerk de Jong schoot raak. Age Hains Boersma had twee minuten later de 3-0 op zijn schoen, maar De Treffers-doelman Niels Kornelis redde.

Na rust begon De Treffers sterker en hadden de roodzwarten de pech dat Bas Hendriks de lat raakte. Direct daarna was het aan de andere kant via Boersma raak. De wedstrijd was daarmee beslist.

Bij De Treffers is er al vroeg in het seizoen sprake van het nodige blessureleed. Voor Twan Smits, Rick Verbeek en Ken Leemans kwam het duel van zondag te vroeg. Jan Willem Stronks ligt er maanden uit. Robin Janssen en Wesley Meeuwsen konden wel meedoen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 18 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
luisteraar omroep groesbeek

Beste Treffers fans, heel jammer van deze nederlaag zal moeilijk worden om bij de eerste 7 te eindigen om te promoveren naar de 2e divisie. Wens jullie heel veel succes toe de komende wedstrijden. Wel wil ik als luisteraar even aangeven dat jullie verslaggever bij de wedstrijden geen reclame is voor de club. Er moet toch wel een betere te vinden zijn bij een club met de meeste leden van Groesbeek.

Bert

Kontje kermis voor zuid. 3-0 verloren, rood en div gele kaarten.
Gaat de goede kant op!

henk

Zeer zwakke achterhoede,daar moet Janssen nog veel aan doen. Maar het komt goed. Wat betreft de verslaggeving is het altijd makkelijk om commentaar te geven naar iemand anders. Beste stuurlui staan aan wal.

stil aan de overkant

Nog steeds op koers. ….

Andere Peter

Het seizoen is nog lang, het kan nog altijd.

Hansie hansie

Niks aan de hand…als het niet lukt gaat de gemeente ons wel weer helpen

Andere Peter

De gemeente kan veel, maar niet aan punten helpen.

Veel blessure leed , komt goed.

randje-16

wat sneu

Christiaan

Op zondag 13 september spelen de nummers 11 en 15 uit de topklasse tegen elkaar.

John

Even winkelen ! Doen ze graag ! Geld en geld zat daar ????

Theo

Veel werk nog voor Janssen brrrr met beide benen op de grond en ze waren al kampioen naar 90 min voetbal

Topklasse

Wat gaat er mis?
Ik had hoge verwachtingen
Zeker gezien het programma had ik minimaal 7 punten verwacht!
Het seizoen is nog lang dus nog tijd genoeg om te repareren.
Op deze manier is kampioenschap natuurlijk lastig.
Uiteindelijk gaat het om de top 7
Het moet toch lukken om Sneek hbs TEC en Hercules ook onder zich te krijgen

Andere Peter

Je zult toch op de 8e plek eindigen?

Andy
En Topklasse, denk jij dat HSC, Lienden en EVV op de onderste 3 plaatsen blijven staan? Dus als je 7de wordt is het seizoen geslaagd. Ik denk dat de huidige 5 op de ranglijst het hele seizoen wel bij de eerste 7 plaatsen blijven schommelen, dus dan blijven er nog 2 plaatsen te verdelen. WKE had niemand gedacht, maar lijken het toch goed voor mekaar te hebben en staan er voorlopig bij en kunnen al een wedstrijd tegen Lienden en Treffers wegstrepen. Je zult zien dat er een club als HFC/Magreb of TEC op plaats 7 eindigd en dan die… Lees meer »
randje-16

of hoop jij dat Andy

andy

Nee, hoop ik niet, maar ben gewoon realistisch. Denk dat er echt een stuk of 10 ploegen voor die 7 plaatsen meedoen, en dan kun je zomaar 1 van de 3 zijn die ernaast grijpt.

kees

Geen paniek. De Treffers eindigt echt wel bij de eerste 7. Sterker, ga er maar vanuit dat ze gaan meedoen om de titel. Al die investeringen in nieuwe spelers komen er uit, geen twijfel!

wpDiscuz