[4E] Achilles ’29 deelt de punten met Overasseltse Boys

In de eerste wedstrijd van het seizoen in de Vierde klasse E heeft Achilles’29 zondag 1 gelijk gespeeld tegen Overasseltse Boys. In een gelijkopgaande wedstrijd met kansen over en weer werd het op ‘Sportpark de Passelegt’ in Overasselt 1-1.

In het begin van de wedstrijd was het betere spel van Achilles, maar de kansen voor Overasseltse Boys. Doelman Paul Derks pareerde echter scherp. Ook Achilles ’29 kreeg nog een aantal mogelijkheden, maar wist pas doel te treffen na een spelhervatting. Honigh werd op de linkerflank neergehaald wat resulteerde in een vrije trap en een gele kaart voor Mark Martens. Uit de daaropvolgende vrije trap strafte Gijs Müskens zwak terugleggen op de keeper af en verschalkte doelman Broens: 0-1. Even voor het einde van de eerste helft had Achilles een grote kans op de 0-2, maar Tervoort kopte nipt over waardoor beide ploegen met een 0-1 stand gingen rusten.

Achilles ’29 kwam goed de kleedkamer uit en kreeg een paar prima kansen op de tweede treffer, echter viel de goal aan de andere kant. De verder uitblinkende doelman Derks toucheerde licht een Overasseltse speler waarna de dienstdoende scheidsrechter naar de stip wees. Verdediger Martens hield het hoofd koel en schoot raak vanaf elf meter: 1-1. Direct na de aansluitingstreffer kreeg Müskens een goede kans na voorbereidend werk van de Bruin, maar een Overasselt-been voorkwam een voorsprong voor de Heikant-bewoners. Hierna hadden beide ploegen nog een aantal kansen maar er werd niet meer gescoord in Overasselt. Eindstand: 1-1.

Opstelling Achilles’29: P. Derks; Willems, Tervoort, Thurau, Vullings; Lamers, Honigh, F. Derks, Müskens; Kock, de Bruin.

Karakteristieken:
21′ Geel Smits (Overasseltse Boys)
33′ Geel Martens (Overasseltse Boys)
34′ Goal Müskens (0-1)
50′ Geel Kock (Achilles’29)
53′ Goal Martens (1-1)
64′ Wissel Achilles’29: Gijsberts -> F. Derks
71′ Wissel Achilles’29: van de Bund -> Vullings
73′ Wissel Overasseltse Boys: Jacobs -> Janssen
78′ Wissel Achilles’29: Kersten -> de Bruin

Meer 4E:
SC Millingen is koploper in de vierde klasse. De Millingenaren wonnen met 5-1 van SCP. Voor overige resultaten uit 4E, zie rechts op deze website onder het kopje “Voetbal”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Stekkenberg

Leuk alleen hebben er meer clubs gevoetbald dan Achilles

Andere Peter

Dat klopt, maar voor achilles’29 de eerste keer in deze competitie

Netjes Proficiat 🙂

Stekkenberger

Heb je jullie verslag ingestuurd? Want deze site draait louter op vrijwilligers en vrijwillige aanwas van artikelen….

Stekkenberger uit jou reactie ben jij een nep stekkenberger

wpDiscuz