FIFA16: Cillessen opnieuw beste in Eredivisie

Jasper Cillessen is ook dit jaar de beste speler in de Eredivisie. Althans, in het spel FIFA16. Ook vorig jaar kreeg de Groesbeekse doelman van de makers de hoogste cijfers.

Jasper Cillessen. Foto en rechten: KNVB.nl

Jasper Cillessen. Foto en rechten: KNVB.nl

Cillessen moet het doen met 82 van de maximale 100 punten. Vorig jaar was dit nog 79. De doelman blijft daarmee Andres Guardado (80, PSV) en Davy Klaassen (79, Ajax), Luuk de Jong (79, PSV) en Hector Moreno (79, PSV) voor.

De beste doelman in het spel is Manuel Neuer (90, Bayern Munchen). Lionel Messi (94, FC Barcelona) is de beste speler. Hij blijft Cristiano Ronaldo (93, Real Madrid) net voor. Arjen Robben (90, Bayern Munchen) is de beste Nederlander.

Veel kritiek na nederlaag tegen Turkije

De notering van Cillessen in FIFA16 mag dan wel hoog zijn, maar de Groesbeker heeft het de laatste week zwaar te verduren. Media sparen hem niet na zijn optreden tegen Turkijke. Nederland verloor met 3-0 en Cillessen ging in zijn 25e interland bij de tweede Turkse treffer de fout in. Grote dagbladen hadden de dag na de nederlaag flink kritiek op de sluitpost.

Nico Dijkshoorn deed daar deze week in het blad “Voetbal International” nog een schep bovenop. “Met Jasper Cillessen win je nooit iets internationaal belangrijks. Dat komt door Jaspers verregaande arrogantie, door zijn lichaamstaal die altijd verongelijktheid uitstraalt maar toch vooral doordat hij een heel slechte keeper is”, stond er in de column. Ook aan tafel in “Voetbal Inside” was men niet mild voor de keeper.

FIFA16 is over twee weken te koop in Nederland en kost zo’n € 60,-. De FIFA-serie bestaat al sinds 1992 en is een voetbalgame van Electronic Arts (EA) Sports.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
John

Dan zal hij wel weer als een gek liggen schreeuwen ! Man man

henk
Een verdediger of een aanvaller mag altijd fouten maken. Als een keeper een fout maakt heeft dat vaak tot gevolg een tegen doelpunt. Jasper heeft nu een fout gemaakt en het zal geen penalty killer worden maar is een prima keeper die ons met name tegen Spanje op het WK toch redde, want als Spanje toen met 2-0 voor was gekomen dan was het hele WK anders gelopen. Persoonlijk vind ik hem ook te koeltjes in zijn interviews maar daarvoor heeft hij ook mediatraining voorgehad. Prima keeper, niet de beste die we in Nederland hebben gehad, maar dat is met… Lees meer »
John

Henk ,gewoon blijven/ doen is al genoeg !! Maar zelfs dat kan hij niet ! Man man

Sjef cillesen

Het is inderdaad een arrogante kerel die alleen om geld uit is……… !!

Groesbeker
Of Jasper nu wel of niet arrogant is, iedereen ziet dat anders en zoveel mensen zoveel meningen. Ik zie in hem nog steeds een rustige jongen wie zich niet gek laat maken. Niemand gaat bij Oranje vrij uit momenteel, ook Jasper niet na zijn blunder maar om dan te zeggen dat hij er niets van kan? Dan speel je niet bij Ajax en in Oranje. Gelukkig kunnen we wel zeggen dat Nico Dijkshoorn, Johan Derksen, Wilfred Genee en vooral die depressieve loser Gijp wel ontzettend veel presteren en kunnen terugkijken of een glorijke carriere! Derksen heeft ooit een bal mogen… Lees meer »
Leoll

Wat een afgunst zie je hier steeds weer op deze site, en dat van gasten die zitten te genieten bij een zogenaamd voetbal programma met een paar gasten die constant lopen de rollebollen om dat ze denken dat ze heel wat zijn en zelf helemaal gestoord worden als zelf een keer kritiek krijgen
Die mensen kunnen beter een abonnement nemen op een pornosite dan komen ze misschien een keer aan hun [trekken]of kijk naar een programma waar de inhoud wel over voetbal gaat.

kloeke

Ik heb op de playstation de hele wereld veroverd…….

De nachtboswachter

Jasper je blijft een bij mijn ondanks de kritiek sta er maar eens voor.

De Kuier

Het blijft een spelletje..toch!

Ria Patella

Ik vind het ook maar een drol.

THE BEST OFF THE REST

Hij zet Gruusbek toch maar mooi op de kaart mensen

Leoll

Ria Patella dan ben jij die hoop stront die daar van overblijft

ria jij komt zeker niet uit groesbeek jasper je benten ster.

Wat een jaloerse gasten in Groesbeek zeg , hier is er niet een bij die zelf iets gepresenteerd heeft daarom reageren ze zo stelletje stumpers.

wpDiscuz