[Foto’s] Derde nederlaag op rij voor De Treffers

De Treffers heeft zondagmiddag opnieuw verloren. De roodzwarten gingen op Sportpark Zuid in Groesbeek met 0-1 onderuit tegen FC Lienden. Voor die ploeg was het de eerste overwinning in deze competitie.


Foto en rechten: Jan Peters.

De thuisploeg had in de eerste helft moeite met druk van de gasten uit Lienden. De Treffers-doelman Niels Kornelis moest enkele malen in actie komen om een tegentreffer te voorkomen. Beide ploegen gingen met de brilstand op het bord de kleedkamers in.

Ook na rust bleef het lang spannend. De Treffers begon aanvankelijk wat beter aan het tweede bedrijf, maar FC Lienden werd gaandeweg de wedstrijd weer sterker. Het resulteerde een kwartier voor tijd in een doelpunt van Frank Wiafe: 0-1. FC Lienden had hierna de wedstrijd in het slot kunnen gooien, maar vergat te scoren. De Treffers speelde té matig om nog iets te kunnen forceren.

De Treffers zakt na de nederlaag van zondag verder weg op de ranglijst in de zondagtopklasse. De Groesbekers staan 14e met 3 punten uit 4 wedstrijden.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 41 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Groesbeek

Maar wel gezellig in de kantine!😉

stil aan de overkant

Nog steeds op koers….

henk

diep triest. Weinig spirit in sommige spelers. Zeer zwakke achterhoede. Anton doe er wat aan. Met deze selectie MOET je toch kampioen worden en minimaal bij de eerste 3 eindigen en niet bij de laatste drie nu staan. Sommige geblesseerden zijn weer terug dus daar kunnen we het niet op gooien. Instelling moet anders. Kom op zeg.

Henk, andere clubs zaten ook niet stil

henk
Jan, dat is logisch. Maar we draaien nu al 4 / 5 seizoenen in de Topklasse mee met m.i. teveel verloop teveel trainers wissels, geen toekomst voor de eigen jeugd. En maar dure spelers en trainers halen en elk jaar in de middenmoot eindigen dan moet je eens gaan afvragen willen we zo heen klooien of maar eens weer bij de bodem beginnen. Ik weet we willen als supporter teveel van ons 1ste elftal maar het zal toch ook een keer moeten gebeuren en zeker dit seizoen moet je bij die bovenste 7 eindigen anders heeft het toch geen enkele… Lees meer »
Theo

De melkboer en de wijze heren op zuid maar meer van die afgedankte profs halen

De Kuier

Kan nog alle kanten op….en gelukkig degradeert er maar 1 ploeg.

John

Geld maakt gelukkig ?

kenner.1

Heb je gelijk in Kuier.
Maar bij jullie komt de klad er gelukkig ook in.

John

Nog meer groooootere auto’ s op de parkeerplaats ? Ha ha

Degradant

We zijn degradant nummer 1. Kansloos spel vandaag! Zeer en zeer zwakke achterhoede! Geen spits die kan scoren! Wordt helemaal niets bij ons!

Uithuilen en opnieuw beginnen deze week! Hebben we nog wat geld om iets aan te trekken??

De Kuier

Kenner.1 …Hoezo GELUKKIG??

Andere Peter

ja, precies achilles verliest 2 wedstrijden tegen kampioenskanditaten en staat vierde van boven. De treffers verliest 3 wedstrijden tegen mindere goden en staat 3e van onderen. Hoezo gelukkig…

Topklasse

Ik zou het opzienbarend vinden als volgend jaar Jong Achilles – De Treffers gespeeld wordt, maar als dit zo doorgaat spelen Achilles 1 en Jong Achilles hoger dan De Treffers!!!

Andere Peter

Toch de verkeerde spelers aangetrokken of staat er geen team?

John

Een Fan ,goedkopere onbekende jongenshalen die bijna voor niets komen voetballen om hogerop te komen , in plaats van die volgevreten en dure jongens , met pijn in mijn hart kijk ik naar de heikant ! Hoe het daar gaat !

randje-16

dit is toch echt genieten en ook nog Frank Wiafe die scoort. {GEWELDIG}

andy

Had vandaag toch echt een overwinning voor de treffers verwacht. Alleen stronks geblesseerd, dus niet afschuiven op blessureleed. Blijkbaar kan er misschien met de beste spelers geen eenheid gecreëerd worden. Ben benieuwd wanneer de omslag komt, want na de winter zijn er alleen maar meer ploegen die het onderste uit de kan willen halen om bij de eerste 7 te eindigen.

onherkenbaar

we zijn van een top vereniging, afgegleden naar ?? ja wat eigenlijk??
iets onherkenbaars.

vroeger was er niks te halen op zuid , althans niet vaak. Elftallen die stonden als een huis , herkenbaar met jongens die meerdere jaren de basis vormden van een succesvol vlaggenschip.

maar nu spelen we op een sportpark dat gepropt ligt tussen woonhuizen en een kantoorpand dat als kantine fungeert , en met mensen die niks hebben met de treffers behalve dan met het geld dat wij betalen.

ik weet het, het klinkt weemoedig en wat van vroeger was alles beter. maar in dit geval is het ook zo!

Andere Peter

Je kunt er over denken zoals je wilt, maar op de Heikant hebben ze het goed voor elkaar.

wpDiscuz