Opnieuw verlies voor Achilles ’29

Achilles ’29 heeft zondagmiddag wederom verloren. FC Den Bosch diende de witzwarten de derde nederlaag op rij toe: 0-1.

Selectie Achilles '29 2015/2016. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

Selectie Achilles ’29 2015/2016. Foto en rechten: Damen Videoregistratie Groesbeek.

FC Den Bosch was in het eerste bedrijf de betere ploeg en was in de beginfase via Jordy Thomassen al enkele malen gevaarlijk. Achilles ’29 liet zich na 25 minuten pas voor het eerst zien. Na 41 minuten spelen kwam FC Den Bosch op voorsprong, maar de gasten hadden hier wel wat hulp van Achilles ’29 voor nodig: Kenny Elders werkte de bal in het eigen doel.

Na rust kon Achilles ’29 lange tijd, ondanks pogingen hiertoe, niet echt gevaarlijk worden, tot aan de 60e minuut. Mehmet Dingil kopte raak, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Tien minuten later had Furhgill Zeldenrust de 0-2 op zijn schoen, maar Achilles ’29-doelman Leon ter Wielen redde goed. Het zat FC Den Bosch niet mee, want Malcolm Esajas schoot één minuut later op de lat. Het eigen doelpunt van Elders bleek na 95 minuten de winnende treffer.

De Groesbekers begonnen goed aan het seizoen en bleven de eerste vier duels ongeslagen. De tweede plaats werd zelfs tijdelijk gehaald. Drie nederlagen op rij zorgen ervoor dat Achilles ’29 na 7 wedstrijden op de 8e plaats in de Jupiler League staat. De ploeg loopt echter nog op schema: in de eerste zeven duels zijn er 10 punten behaald.

Komende week wacht het KNVB-bekerduel met Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt woensdag om 20:00 uur in Sittard gespeeld.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boterbloem

Nog steeds op koers.

Bikkeltje

En zo gaat ie goed

buisje

Het was heulemaal, maar dan ook heu-le-maal niks.
Geen beleving, geen ideeën, geen voetbal…..
Heul gauw vergeten !

Andere Peter

Het was deze keer bedroevend. Geen combinatievoetbal gezien, geen beleving om de wedstrijd te willen winnen. Het niveau van het begin van de competitie wordt niet meer gehaald. Teleurgestelde supporters die hadden er meer van verwacht. Het was te merken in de kantine, meteen naar huis. Den Bosch was niet veel beter, maar had het geluk van een eigen doelpunt. Als Achilles zo speelt in de bekerwedstrijd, dan hoeven ze niet eens af te reizen naar Sittard. Werkelijk niemand die zijn niveau haalde vandaag.

Ik had wat familie en vrienden mee vandaag mr er us vandaag niet aan nieuwe klantenbinding gwdaan op de Heikant. Dieptriest nivo vandaag, van beide ploegen trouwens. Kan eigenlijk alleen mr beter nu.

kenner.1

De teloorgang is ingezet.
Op naar de onderste plaats.

Kom op zeg ajax heeft ook van die super slechte wedstrijden . Blijfen de supporters toch ook niet weg.

Groesbeker

klopt Wim, maar zij pakken dan nog wel de punten mee…

Sprookje

@wim: er waren helemaal geen supporters…

wpDiscuz