Tennis: Groesbeek heeft weer nieuwe clubkampioenen

Een groot aantal kinderen heeft de afgelopen 4 dagen meegedaan aan de clubkampioenschappen voor de jeugd bij tennisvereniging Groesbeek.

Clubkampioenschappen_TV_Groesbeek_2015_0-DGB

Er zijn prachtige wedstrijden gespeeld. De langste wedstrijd duurde zelfs 2 ½ uur! Op zondag was er voor iedereen een heerlijke lunch met een BINGO! Met dank aan diverse ondernemers in de regio.

De wedstrijden worden gespeeld volgens KNLTB Tenniskids. Dit betekent dat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan spelen. Voor de allerkleinsten zijn de velden kleiner en zijn er speciale tennisballen. Naarmate de jeugd groter wordt, wordt het speelveld ook groter. Wilt u meer informatie over tennisvereniging Groesbeek? Neem dan eens een kijkje op www.tvgroesbeek.nl.

Sil, Keanu, Pascale, Jonne, Jodie, Lev, Tom, Luuk, Daan, Nikki, Tess en Jet: Van harte gefeliciteerd met jullie overwinningen!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tennis: Groesbeek heeft weer nieuwe clubkampioenen

Reageren is niet toegestaan.