[KNVB-beker] De Treffers strandt in tweede ronde

De Treffers is er woensdagavond niet in geslaagd te stunten tegen Roda JC. De roodzwarten gingen in eigen huis met 0-3 onderuit. Daarmee eindigt het bekeravontuur voor de mannen van Zuid.

De Treffers gebouw (HvdB)

Het veldoverwicht was in het eerste bedrijf, en dat viel ook te verwachten, voor de bezoekers uit Kerkrade. Echt heel gevaarlijk werd de ploeg lange tijd niet. De Treffers loerde vooral op de uitvallen en de Groesbekers hielden lang stand. Doelman Niels Kornelis had daar een groot aandeel in. Na 41 minuten was het alsnog raak: Hicham Faik schoot een vrije trap achter Kornelis.

In de tweede helft veranderde er in eerste instantie weinig aan het spelbeeld en probeerde Roda JC de marge zo snel mogelijk te verdubbelen. Dit gebeurde na 55 minuten toen Tomi Juric trefzeker was. Enkele minuten later kreeg Wesley Meeuwsen een goede kans op de aansluitingstreffer. Het spel van Roda JC was na het tweede doelpunt niet echt meer overtuigend, maar Tom van Hyfte promoveerde een mooie aanval in de 80e minuut nog wel tot doelpunt. Daardoor was het duel definitief gespeeld.

De Treffers hoopte nog op een eretreffer en verdiende dat gezien de getoonde inzet ook zeker, maar doelpunten bleven verder uit.

Overzicht KNVB-beker 2015-2016.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
annie

Mooie wedstrijd en nog wel even gezellig in de kantine zo hoort dat sportief spel

stil aan de overkant

Ook in de beker…..volledig……

Theo

Geen schijn van kans klasse verschil was zichtbaar vanaf eerste minuut . Was wel sportief en leuke gasten zo hoord het ik denk voor zo 1600 toeschouwers

Groesbeker

@ stil aan de overkant, soms is het beter om niets te schrijven en jouw geweldige reactie alleen te delen met echt geïnteresseerden, in dit geval alleen met jezelf dus.

Knilles

Als de auto’s maar blinken ?

Knilles wat heeft dat met auto’s te maken, wat ben jij en still aande overkant trieste en zielige sukkels. Ik ben treffers fan , maar vind het geweldig dat achilles een ronde verder is . Schrijf dan niks stupers.

splinter

Zo is het wim ,Je noemt het bij naam die gasten

wpDiscuz