Groesbeekse Boys 85 jaar

Een speciaal voor dit evenement samengestelde commissie heeft een programma vol activiteiten samengesteld om het 85-jarig jubileum van RKSV Groesbeekse Boys te vieren.

Groesbeekse_Boys_85_jaar-DGB

1 oktober 1930 zag de voetbalvereniging uit Breedeweg namelijk het levenslicht. Het programma in het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 oktober ziet er in grote lijnen hetzelfde uit als het zeer geslaagde lustrumfeest vijf jaar geleden.

Zaterdag 3 oktober is er van 10.00 -13.30uur een rommelmarkt in de feesttent die speciaal voor dit evenement op sportpark Breedeweg geplaatst wordt. Kramen zijn nog te huur. Daarnaast worden voor zover mogelijk voetbalwedstrijden van alle jeugdteams op sportpark Breedeweg gespeeld. Dit ook voor de seniorenteams die op zondag actief zijn.

In ieder geval speelt Groesbeekse Boys 1 die dag om 18.30 uur de competitiewedstrijd thuis tegen VDZ. De gehele dag zijn er diverse attracties voor de jeugd en is er muziek van DJ Bas. Net als vijf jaar geleden zorgt partyband “Bolero” er voor dat vanaf 20.00 uur het dak van de feesttent eraf gaat. De entree voor deze feestavond is gratis.

Zondag 4 oktober begint om 09.30 uur met een kerkdienst in de parochiekerk van Breedeweg gevolgd door koffie met broodjes in de feesttent voor de kerkgangers. Vanaf 11.00 uur is het frühshoppen met muziek van duo Sunday. Daarnaast zijn er diverse gastoptredens die zorgen voor een muzikale sfeer. Net als vijf jaar geleden is er dit lustrum een grote loterij. De opbrengst hiervan is bestemd voor de aanleg van een recreatiezone op het middenterrein van het sportpark. Ook deze dag is de toegang vrij.

Meer over het 85-jarig lustrumfeest is te vinden op www.groesbeekseboys.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

En ook een beetje rood wit ze hebben het laatste beetje jeugd ook bij hun zuster vereniging weg gehaald

altijd weer die stemmingmakerij hier!.Gun nu iedereen zijn eigen clubje en alles wat daar om heen hangt. Laten we trots zijn op al onze Groesbeekse clubs en al hun vele vrijwilligers. Boysfamilie veel plezier en van harte met jullie jubileum!

moeke

Meen dat ze laatst al een feestje hadden bij rood-wit…dus niet pruttelen Jantje!Om bij 2 clubs jeugd te kunnen draaien zal je ook een lading jeugd nodig hebben…en die is er niet!
Boys en girls…maak er een mooi feest van!Gefeliciteerd met dit jubileum!

Andre

Rood / Wit is niks en zal nooit wat worden , ligt niet echt uitnodigend om daar te gaan voetballen met jeugd , twee velden hebben ze maar en een parkeerterrein waar je vier en halve auto kwijt kunt .
Een familielid heeft er gevoetbald en de sfeer was er ook niet bepaald vrolijk .

Bertus

Inderdaad Jos, wat een gejank altijd over dat voetbal….

De nachtboswachter

Dat gaat leuk best lukken met DUO SUNDY fijne dag.

wpDiscuz