Henk Grim hoofdscout De Treffers

De Treffers en Henk Grim hebben per direct de handen ineen geslagen. Henk wordt hoofdscout bij de Groesbeekse topklasser. Een volgende stap in de professionalisering van de gehele vereniging is hiermee een feit.

detreffers

De prioriteit van de werkzaamheden liggen voornamelijk bij de scouting voor het eerste elftal, maar daarnaast zal door Grim ook de jeugd doorgelicht en geanalyseerd worden. Hierdoor wordt het mogelijk om naast het eerste elftal ook de jeugd nog beter te ontwikkelen.

Hans Janssen Groesbeek spreekt namens De Treffers van een hele mooie samenwerking waarbij de samenwerking voor de lange termijn nadrukkelijk gezocht is. ‘Voor De Treffers is dit een volgende stap in de professionalisering van de gehele club waarbij we denken dat Henk Grim hiervoor versneld kan zorgen.’

Henk Grim (53 jaar en 47 jaar lid van De Treffers) is verguld met de samenwerking. ‘Dit is een geweldige uitdaging bij mijn club!’ aldus Henk. Naast de zijn activiteiten voor de Duitse club FC St. Pauli gaat hij nu voor De Treffers als hoofdscout aan de slag. Grim voetbalde vanaf zijn zesde jaar in het rood-zwarte tricot van De Treffers en hij deed dit (met uitzondering van zijn betaald voetbalcarrière bij onder andere NEC, Den Bosch en AZ) met verve in zowel het eerste (in 1981 werd Henk kampioen in de Hoofdklasse) tot en met in het veteranenelftal. Bij NEC was Henk Grim Hoofd Scouting.

Het enorme netwerk van Henk en de connecties zullen van toegevoegde waarde zijn voor de Groesbekers. Het doel is volgens Henk om de best haalbare spelers naar De Treffers te halen, niet alleen bij het eerste elftal. “Ook de scouting van de jeugd zal mijn aandacht krijgen. Door binnen de jeugd alle goede personen op de goede plaatsen te zetten willen we de jeugd naar een nog hoger niveau tillen. Hierdoor zal uiteindelijk het gat voor de overstap tussen de jeugd en het eerste elftal verkleind worden’, spreekt de ambitieuze Henk.

‘Ik zie ongeveer 300 voetbalwedstrijden per jaar en dit verveelt nooit. Het mooiste vak is profvoetballer, daarna komt voetbalscout. Dat ik profvoetballer ben geweest en nu voetbalscout ben bij mijn eigen club De Treffers maakt me trots. Samen moeten we ervoor gaan zorgen dat De Treffers weer tot de top amateurs van Nederland gaat behoren, want daar horen we thuis!’

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stil aan de overkant

Nee, die deed nog niks voor de Teffers

Topscout! 2 jaar geleden bij NEC een prachtig team gesmeed waarin er geen 1 Nederlands kon en het belangrijkste ze konden niet voetballen

Nog een aantal weken dan staan ze stijf onderaan! Degradantkandidaat nummer 2/3 is het. Ze kunnen aardig voetballen, maar het ontbreekt aan scorend vermogen.

De volgende stap bij nog twee nederlagen is Anton Janssen op straat zetten. Die man straalt helemaal niks uit!

Succes op Zuid toegewenst!

Toontje

Welkom thuis, Henk.

Willem

Goed nieuws show. Deed al veel langer wat alleen niet officieel.

Andy

Nu komt het goed. Geen twijfel over mogelijk.

Sinds Grim weg is bij NEC gaat het daar super! Er zijn nu goede spelers gehaald, zonder dat Grim zich daar mee bemoeit heeft. Grim is mede verantwoordelijk voor het wanbeleid de laatste jaren en de financiele ondergang!

Ben benieuwd of hij ook dure niksnutters binnen gaat halen!

buisje

Die hadden ze beter vòòr dit seizoen kunnen halen, als je begrijpt wat ik bedoel…..

@buisje, dan hadden ze nu ook een tolk op het veld staan…

Addder onder het gras

Grim veel plezier bij de treffers fijn dat je erbij bent

Andere Peter

Nou die Grim heeft wel iets achtergelaten bij NEC.

splinter

Ja die heeft een zooitje achtergelaten die heeft geen meerwaarder.
Anders hadden ze hem wel bij nec gehouden was zeker werkerloos.
Dan moet henk ook een wederdienst gaan uitvoeren bladharken op zuid.
Het lek is nog niet boven daar bij de treffers

Janje de Stofwolluk

Ut get wer nurgens over…loat Henk tog…..

stratenmaker

Als ik zie op welke tijd de meeste een reactie schrijven,zeg ik zoek een baan,in plaats van de hele dag op deze site zitten zeiken over anderen,kneusjes.

moeilijk

Hoe moeilijk kan het zijn, @29 is met ongeveer het zelfde budget als Treffers 2x in 3 jaar kampioen in de Topklasse geworden. zonder moeite.

Roodkapje

Toch vreemd dan dat de meeste NEC fans tevreden waren en zijn met zn “aankopen”.
Iedereen heeft zoals gewoon zn woordje weer klaar.
Succes Henk Grim

Henk heel veel succes jonge.

wpDiscuz