Jong PSV en Achilles ’29 spelen gelijk

Achilles ’29 heeft na drie nederlagen op rij weer een punt weten te pakken in de Jupiler League. De witzwarten speelden in Eindhoven met 1-1 gelijk tegen Jong PSV.

logo Achilles'29 (transparant)

In de eerste helft waren de kansen schaars. Namens Achilles ’29 kregen Brian Boogers en Hielke Penterman mogelijkheden, maar tot doelpunten leidde dit niet. Beide ploegen waren slordig en Jong PSV moest het vooral hebben van afstandsschoten.

De eerste goede kans na rust kwam op naam van Sanoh (Jong PSV), maar Achilles ’29-doelman Leon ter Wielen was alert. Enkele minuten later mocht Penterman aan de andere kant aanleggen vanaf elfmeter, na een kleine overtreding op hem. De aanvallende middenvelder maakte vanaf de stip geen fout: 0-1. Er gebeurde aanzienlijk meer op het veld dan in het eerste bedrijf en de ploegen creëerden eindelijk wat kansen.

Het tweede doelpunt van de avond viel na 75 minuten toen Kenneth Paal Jong PSV op gelijke hoogte bracht. Het spel golfde in het laatste kwartier op en neer, maar de ploegen moesten genoegen nemen met één punt.

Achilles ’29 stijgt na het resultaat tegen Jong PSV naar de 9e plek op de ranglijst. De Groesbekers hebben 11 punten uit 8 wedstrijden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stil aan de overkant

11 uit 8…nog steeds op koers.

De Kuier

Proficiat met dit resultaat.1 punt uit Eindhoven. Waar in de voorgaande wedstrijden tegen J.PSV de punten niet mee gingen naar de Heikant.En gestegen op de ranglijst. Mooi.

germaanse

Fantastisch om te zien dat boy van de beek steeds ze minuten meepakt. Kan iemand mij vertellen hoe die het doet ? Zie namelijk alleen dat die redelijk veel speelt.

randje-16

Boy doet het heel goed , leuke spontane jongen ,geweldige trap en wil altijd winnen en trouwens terechte uitslag.

Andere Peter

Ik zou zeggen, kom een keer kijken op de Heikant.

cornervlag

Koop wel optijd een kaartje…
Voor het geval dat het is uitverkocht =D

Andere Peter

Het zal inderdaad druk worden, de eerstvolgende wedstrijd is namelijk tegen NAC!

De nachtboswachter

Mooi toch beter iets dan niets.

Sprookje

Wauw…………!!

wpDiscuz