De Treffers met ruime cijfers langs Hercules

De Treffers heeft zondagmiddag de tweede overwinning op rij geboekt. In Utrecht werd Hercules, dat dit seizoen nog geen competitiewedstrijd had verloren, met 1-5 verslagen.

De-Treffers-wint-van-FC-Hilversum

Charles Kazlauskas zette De Treffers na 10 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. De Amerikaan scoorde uit een corner. De gasten toonden veel inzet, maakten het spel en kwamen na 18 minuten verdiend op 0-2. Weliswaar met wat hulp, want een Hercules-speler werkte de bal na een harde voorzet van één van De Treffers-spelers namelijk achter zijn eigen doelman.

In de 22e minuut kreeg Hercules vanaf elfmeter de kans om iets terug te doen, maar Niels Kornelis stopte de strafschop. Bij De Treffers leek het feest direct hierna compleet toen de mannen van trainer Anton Janssen opnieuw het net wisten te vinden. De 0-3 werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Vlak voor rust moest De Treffers alsnog een tegentreffer incasseren; Thomas Reynaers scoorde de aansluitingstreffer en bracht zijn team daarmee weer terug in de wedstrijd.

Hercules begon steeds meer druk te zetten, maar De Treffers bleef overeind. De roodzwarten gunden zichzelf iets meer rust door na iets meer dan één uur spelen de 1-3 te scoren. Robert Mutzers wist de opkomende Frenk Keukens te bereiken, die een voorzet op Twan Smits gaf. Smits promoveerde de goede aanval tot doelpunt. In de 70e minuut maakte Mutzers er 1-4 van.

De mannen van Zuid besloten gelijk om het doelsaldo wat op te krikken. Een kwartier voor tijd scoorde Coen Maertzdorf van dichtbij het vijfde Groesbeekse doelpunt van de middag: 1-5. Een grotere nederlaag bleef Hercules bespaard.

De Treffers staat 10e in de zondagtopklasse, met 12 punten uit 9 wedstrijden (4-0-5).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Weinig commentaar vandaag. Proficiat heren klasse.

Sprookje

Reactie op foto: illegaal vuurwerk!!! Welnee, in de voetballerij spreken we over “sfeerverlichting”……….!

Groesbeker

gewoon een prima overwinning, ook als niet Treffers fan vind ik het mooi dat ze toch weer punten pakken, net zoals ik het jammer vind dat Achilles`29 verliest..

wpDiscuz