[Foto’s] De Treffers veel te sterk voor HSC ’21

De Treffers heeft zondagmiddag opnieuw een ruime overwinning behaald. Werd Hercules twee weken geleden nog met 1-5 aan de kant gezet, deze week was HSC ’21 aan de beurt. De Treffers won kinderlijk eenvoudig: 6-1.


Er werd zondag veel gescoord op Sportpark Zuid. Foto en rechten: Jan Peters.

Met rust was het al bekend dat HSC ’21 geen beste middag zou krijgen. Het stond toen al 3-0 door doelpunten van Robert Mutzers (2x) en Wesley Meeuwsen (1x, penalty). Hoewel HSC ’21 na de openingstreffer nog tegenstand kon bieden, leverde dit geen doelpunten op. Na 35 minuten kreeg HSC ’21-speler Jordi van Elk rood en moest hij het veld verlaten. Daarmee was het duel in principe beslist.

Na rust werd het al snel 4-0 door een treffer van Meeuwsen, Mutzers kreeg de assist op zijn naam. Diezelfde Mutzers maakte na één uur spelen zijn derde van de middag en de vijfde voor de Groesbeekse equipe: 5-0. Drie minuten later werd het via Twan Smits 6-0. Een grotere score zat er niet meer in, HSC ’21 wist vanaf elfmeter nog de eretreffer te scoren; Bas ter Horst bepaalde de eindstand op 6-1.

De Treffers zat enkele weken geleden nog een een moeilijke fase en stond begin oktober nog 14e, maar de Mannen van Zuid staan inmiddels weer 4e in de zondagtopklasse. De laatste drie duels werden gewonnen en daarmee zijn er 15 punten uit 10 duels gehaald. De Treffers speelde dit seizoen nog niet gelijk.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boterbloem

Dit noemen ze nu een sprong maken de goede kant op,en nog steeds op koers.

Goed bezig!

De Treffers klasse dat je ook jeugdspelers laat invallen KLASSE

Randje 16 hoor je niet .

Groesbeker

die zit in almere op de tribune nog steeds op de gelijkmaker en de winnende goal te wachten

Theo

Met beide beentjes op de grond blijven nu wat Beter gaat. Het was gisteren nog geen 8 hoor

wpDiscuz