Achilles ’29 weer zonder punten

Achilles ’29 heeft vrijdagavond voor de vierde keer op rij verloren. Op sportpark de Heikant in Groesbeek won FC Emmen in blessuretijd met 1-2. De Groesbekers hebben in de laatste acht duels slechts één punt gehaald.

logo Achilles'29 (transparant)

Toch begon Achilles ’29 goed aan het duel en kreeg het de nodige kansen. Thijs Hendriks, Freek Thoone, Daniel van Straaten en Boy van de Beek waren namens de Groesbekers gevaarlijk. Laatstgenoemde had na 40 minuten pech dat zijn afstandsschot op de de lat belandde.

Na rust kreeg FC Emmen juist een goede mogelijkheid om de score te openen, maar een inzet van Marnix Kolder werd door Nicky van de Groes van de lijn gehaald. Na één uur spelen viel het eerste doelpunt van het duel: Jop van Steen tekende de verdiende 1-0 aan.

Achilles ’29 stond uiteindelijk alsnog met lege handen. FC Emmen kwam acht minuten voor tijd vanaf elfmeter weer op gelijke hoogte: Rick ten Voorde scoorde. Van Steen kreeg bij een overtreding die tot de strafschop leidde zijn tweede gele kaart van de wedstrijd en mocht gaan douchen. Vier minuten in blessuretijd maakte Erixon Danso de winnende voor de gasten.

De Heikantbewoners staan 15e in de Jupiler League en wisten 11 punten uit 12 duels te halen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

was verdient

Andere Peter

Was verdiend. Een gelijkspel zou verdiend zijn geweest op grond van de werklust.

Herman

Het was weer lekker druk volgens TT. Op tv zag het er toch echt anders uit. Maar wel weer stappen gemaakt. 2e periode titel kan nog!

willem

uhh toeschouwers foutje laatste getal op teletext was teveel

ACHILLES 29

MAAK JE MAAR DRUK OVER DE KNOKPLOEG VAN ZUID.

Bert

Om dat geval lachen we net zo hard als om de gang van zaken binnen jullie hele club, dat heet geen druk maken.

Randje 16 ben je ziek of zo . Betweter.

Herman

@achilles29. Wat mij betreft hoef je de caps lock niet aan te zetten om iets te zeggen. Net zo zielig als die hele kunstmatige club van jullie!! Honderd jeugdleden van buiten Groesbeek halen en dan roepen dat je zo hard groeit. Eigen clubmensen rennen weg, dat kun je toch niet ontkennen!!

wpDiscuz