De Treffers wint topper van T.E.C

De Treffers heeft zondagmiddag wederom gewonnen. De roodzwarten waren in Tiel met 1-2 te sterk voor T.E.C., dat voor aanvang van het duel nog derde stond.

detreffers

Het was voor de Groesbekers de vierde overwinning op rij. Al vroeg in het duel werd de score door Wesley Meeuwsen geopend. De thuisploeg probeerde druk te zetten, maar De Treffers bleef in de tegenstoten niet ongevaarlijk en kregen enkele mogelijkheden om de voorsprong te verdubbelen.

Veel grote kansen waren er na de pauze tot aan de laatste minuten van het tweede bedrijf niet te noteren. Vijf minuten voor tijd maakte Robert Mutzers er 0-2 van. Het leek de beslissing, maar daar dacht Bart Westerlaken anders over. Hij scoorde één minuut later alweer de aansluitingstreffer. In een spannende slotfase waarin er nog scoringskansen voor beide ploegen waren hield De Treffers stand.

De overwinning zorgt ervoor dat De Treffers nu op een gedeelde 3e plaats in de zondagtopklasse staat. In 11 duels haalden de mannen van trainer Anton Janssen 18 punten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Dat gaat de goede kant uit. Super mannen .

Piet

Geweldige overwinning! Strijdlust is grote kwaliteit!! En naar schatting 200 groesbekers in Tiel die allemaal als een man achter ons team stonden. Geweldig!!!

echte suporter

petje af, goed bezig de laatste tijd. wel opvallend weinig reacties deze week maar er valt natuurlijk ook niks af te zeiken. houden zo

wpDiscuz