[Foto’s] De Treffers verslaat JVC in knotsgek duel

De Treffers heeft zondagmiddag in doelpuntrijk duel met 4-3 van JVC gewonnen. De mannen van trainer Anton Janssen kwamen knap terug van een 1-3 achterstand en hebben daarmee de laatste vijf duels winnend afgesloten.


Feest bij De Treffers na de 4-3, verslagenheid bij de spelers van JVC. Foto en rechten: Jan Peters.

Voor aanvang van de wedstrijd was er één minuut stilte in verband met de aanslagen in Parijs. Op een onstuimig sportpark Zuid maakten beide ploegen er een spannend duel van. In het eerste halfuur kreeg De Treffers twee goede mogelijkheden, waaronder een kopbal van Coen Maertzdorf. Zijn kopbal was zwak en daarmee een prooi voor de JVC-sluitpost.

JVC opende na 56 minuten uit een corner de score. Jorrit Ritzen kopte raak. Vijf minuten later viel, na balverlies op het middenveld, het tweede doelpunt voor de gasten. Ditmaal was het Shanon Carmelia die de treffer op zijn naam kreeg. De thuisploeg zette na wat tactische aanpassingen alles op alles om iets terug te doen. Dit resulteerde na 70 minuten in de aansluitingstreffer van Rick Verbeek.

De Treffers ging direct daarna op jacht naar de gelijkmaker. De roodzwarten kregen kansen, maar beloonden zichzelf in eerste instantie niet. In de tegenstoot bleek JVC effectiever en de uitploeg maakte er in de 79e minuut 1-3 van: Chefrino Eind scoorde.

Daarna volgde een dolle 10 minuten. Na 81 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd toen Maertzdorf voor de 2-3 zorgde. Vijf minuten voor tijd kregen de Mannen van Zuid het voor elkaar om de stand op gelijke hoogte te brengen; Bram Eltink was de gevierde man. De Treffers nam geen gas terug en probeerde de drie punten in Groesbeek te houden. Dit lukte: topscorer Wesley Meeuwsen maakte in blessuretijd de winnende.

De Treffers staat na zondag derde in de zondagtopklasse met 21 punten uit 12 duels.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Fantastische wedstrijd!

Marjolein

Klasse mannen, geweldige wedstrijd met een super uitslag.

Mooie overwinning,een grote achterstand omzetten in een overwinning,dat betekent dat er een team staat dat vecht voor elkaar.

Netje

Zoo trots op onze jongens!!

wpDiscuz