Achilles ’29 pakt punt in slechte wedstrijd

Achilles ’29 heeft vrijdagavond één punt weten te pakken tegen FC Volendam. In eigen huis werd er niet goed gespeeld en stond er na 90 minuten een 0-0 stand op het socrebord.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles '29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles ’29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het was geen hoogstaand voetbal wat de toeschouwers in het eerste bedrijf op het koude sportpark te zien kregen; het was slecht. Kansen waren er amper, waardoor de 0-0 stand bij rust niet meer dan logisch was. De eerste noemenswaardige kans van de wedstrijd kwam na de thee: Een schot van Soufiane Laghmouch werd door Achilles ’29-doelman Leon ter Wielen gepareerd. Enkele minuten later moest Ter Wielen weer in actie komen na een inzet van Laghmouch.

FC Volendam begon gaandeweg de tweede helft wat beter te voetballen en kwam daardoor vaker voor het Groesbeekse doel. Zo schoot Gyliano van Velzen na één uur spelen net over en kopte Dylan Mertens de bal in de 70e minuut naast het doel. Een kwartier voor tijd viel de eerste mogelijkheid (en tevens het eerste schot op doel) voor Achilles ’29 pas te noteren, maar Brian Boogers zag zijn inzet van de lijn gehaald worden. Doelpunten vielen er in de slotfase niet, hoewel FC Volendam de wedstrijd had moeten beslissen.

Door het resultaat van vrijdagavond komt Achilles ’29 op 13 punten uit 14 duels, waarvan slechts drie punten uit de laatste 10 (driemaal gelijk). Achilles ’29 wacht al drie maanden op een overwinning. Door de overwinning van FC Oss zakt Achilles ’29 verder weg op de ranglijst. De ploeg heeft drie punten meer dan de nieuwe hekkensluiter, Almere City, en staat 16e.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boersteeg

nou nou het was niet best , zeg maar rustig bagger.
een penalty tegen was terecht gewest.
ja met 0-0 mag je blijk zijn.
en jongens wat een volk langs de kant……
zou daar een profclub op kunnen teren?
nee ga volgend jaar maar weer gewoon een klasse lager spelen
dan ebben de spelers er misschien ook weer zin in.

Toontje

De kop boven het artikel had beter kunnen luiden : “Achilles pakt punt van JL-topper”, maar om dat te begrijpen moet je wel zelf op niveau hebben gespeeld. ..

henk

was en slecht

Willem

Weer een punt voor dramatisch Achilles De Gelderlander

Ik zeg trainer eruit . met deze resultaten en met zo een voetbal! Kan toch niet.

Strijdert

Er worden flinke stappen gemaakt

Bert

Even zitten kijken. Opdoeken die hap! Er kwam en komt geen hond kijken, supporters zijn het zat, fictieve elftallen gemaakt etc etc. Mooi geweest, back to reality!

wpDiscuz