Hennie Janssen verkozen tot “Grutste Snor”

Op het jaarfeest van Rood Wit werd traditiegetrouw weer de Grutste Snor van het jaar bekend gemaakt.

Hennie_Janssen_Grutste_Snor_2015_RoodWit-DGB

Dit is een van de meest aansprekende eretitels die een Rood Wit vrijwilliger in de wacht kan slepen. De Grutste Snor wordt jaarlijks gekozen door een commissie die bestaat uit de drie laatst verkozen Snorren. Dit keer waren dat Gery Keukens (2012), James Hendriks (2013) en Miem Thijssen en Rini Janssen (2014). Voornaamste kenmerk van de Grutste Snor is het zichzelf belangeloos inzetten voor de club.

Dit jaar viel deze eer te beurt aan Hennie Janssen, ook wel bekend als Hennie van Papa. Hennie is een man uit duizenden en is als vrijwilliger op vele fronten binnen Rood Wit actief. Zo is Hennie de grote motivator achter de altijd zeer gezellige Rood Wit feestjes. Organiseert zo mogelijk het liefst elke week een klusdag om onderhoud aan ons sportpark te plegen. Daarnaast is hij een groot liefhebber van het houden van loterijen en het organiseren van prijsjes. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, trekt Hennie op zijn tijd nog steeds zelf zijn voetbalschoenen aan om zijn kunsten te vertonen bij de Alte Voyers en is hij ook een fervent en trouw supporter van ons eerste elftal.

Sedert enkele jaren heeft Hennie ook een bestuursfunctie welke hij met hart en ziel vervuld. Dat Hennie zijn mondje graag roert is ook bekend, zo weet hij vaak het onderste uit de kan te halen. Het grote applaus dat de bekendmaking van Hennie tot vrijwilliger van het jaar ten deel viel, bevestigde de juiste keuze van de jury.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Clubwebsite Rood Wit

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Hennie Janssen verkozen tot “Grutste Snor”

Reageren is niet toegestaan.