Laatste thuiswedstrijd in 2015 voor Groesbeekse Boys

Het is bij Groesbeekse Boys een mooie traditie geworden om de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop op een bijzondere manier af te sluiten.

Laatste_thuiswedstrijd_Boys_2015-DGB

Dat gaat de club dit jaar ook weer doen. Zaterdagavond 12 december speelt Groesbeekse Boys op sportpark Breedeweg om 19.30 uur tegen Arnhemse Boys. Sponsoren en supporters eten voor de wedstrijd erwtensoep met spek en andere lekkernijen. Vanaf 17.30 uur wordt de soep geserveerd.

Rond de klok van 18.30 uur houdt Piet Hubers een presentatie over zijn ondernemerschap in de sportwereld. Piet begon zijn voetballoopbaan bij Groesbeekse Boys en speelde daarna bij NEC en Achilles ‘29. Na 30 jaar bij de K.N.V.B. te hebben gewerkt is hij sinds september 2014 ondernemer en adviseert hij de Indian Super League Football  over “Grassroots Football”. Daarnaaast ondersteunt en adviseert hij namens de UEFA Europese voetbalbonden over hun voetbalontwikkelingsbeleid. Piet vertelt graag over zijn ervaringen in India en andere voetballanden. Hierbij gaat hij ook in op de overeenkomsten tussen de voetbalwereld en ondernemen. 

De derde helft wordt gespeeld in de kantine onder leiding van DJ Mark “Gewoon Gezellig”. Leden, supporters en sponsoren zijn van harte welkom bij de activiteiten rondom deze wedstrijd.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Laatste thuiswedstrijd in 2015 voor Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.