Penterman (Achilles ’29) per direct weg

Hielke Penterman vertrekt per direct bij Achilles ’29. Dit laat de club maandagavond weten.

Foto en rechten: Achilles '29.

Foto en rechten: Achilles ’29.

De topscorer kwam deze zomer over van HHC Hardenberg en woont in Tubbergen. Dat laatste blijkt nu een probleem te zijn. De aanvallende middenvelder moet zo`n vier tot vijf keer per week naar Groesbeek toe en vindt dat niet meer te combineren met zijn studie en baan. Penterman wordt daarnaast binnenkort vader.

“We vinden het uiteraard jammer dat Hielke deze keuze maakt. In korte tijd heeft hij voor Achilles’29 toch zeven keer gescoord (vijf keer in de competitie en twee keer in de beker), maar deze dingen gebeuren. Wij hebben begrip voor de situatie en zijn er samen goed uitgekomen. Het is jammer, maar het is zoals het is.”, aldus trainer Eric Meijers.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite Achilles ’29

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 18 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Willem

is dit het begin van de ondergang van achilles ?

Wist hij van tevoren toch ook . Zit wel meer achter.

scout

Begrijpelijk maar wel jammer dat hij deze keuze maakt. Nu heeft Achilles’29 weer wat centjes over om in de regio te gaan shoppen…. Maar eens kijken of er in de buurt nog een speler is die in de winterstop ook overstap naar het betaald voetbal wil gaan maken…. Volgens mij is er heel dichtbij al één gevonden.

Groesbeker

hij wilde een auto van de club maar Achilles kreeg de deal met Trabant niet rond..

willem

als je het naar de zin hebt maakt de afstand niet uit…. dus

Fransje

Laten ze dat geld maar aan de vorige trainer geven die heeft nog wat te goed scout

beste hoofdklasser aller tijden

Beste Groesbeker, met jouw opmeking hierboven bewijs je wederom nog ver terug in de vorige eeuw te leven,……… toen de hoofdklasse nog het hoogst haalbare was.

scout

Achilles’29 heeft al contact met een abitieuse speler die weet wat het is om een paar keer per week naar Groesbeek te rijden.

Scout centjes over zozo volgens mij 5 miljoen tekort.

Bert

Kan ik me voorstellen! Is ook prachtig om in de ambiance van de heikant te mogen spelen. Natuurlijk, dit is bij clubs als Telstar, jong Ajax, jong PSV en fc Oss nog wel een stukje beter, maar dat komt vanzelf.

scout

alles beter als….. Mageb’90

Bert

Haha scoutje. Je hebt het zelf niet in de gaten, maar je lacht jezelf uit!

Groesbeker

denk je soms dat ik rood zwart ben dat is een verkeerde gedachte haha

Groesbeker

misschien moet je eens in de club gaan scouten. centjes over? stonden ze daarom bij de gemeente te janken om een garantstelling voor miljoenen?
leef toch eens in het hedendaagse jongen

Wat een gelul over en weer. Een speler die stopt…nou en.!!!!

scout
Het is Achilles’29 dat al ruim 10 jaar lacht….. en niet in het verleden blijft hangen. De harde realiteit is dat jonge ambituese spelers de overstap maken, o.a. vanuit het Groesbeekse amateurvoetbal, naar Achilles’29. Deze spelers hebben het er voor over om op de bank plaats te nemen om z’n kansen te grijpen en zo z’n droom waar te maken. Een droom die iedere voetballer heeft; spelen op het hoogst mogelijke niveau, en dat is nog steeds het betaald voetbal. Spelers “op leeftijd” maken de route andersom. Ze “zijn over hun top”, hebben hun waarde bewezen, hun droom waargemaakt, en… Lees meer »
Onzin

Willem dit heeft toch niks met naar je zin hebben te maken, hij wordt papa, heeft een studie, werk en voetbalt op JL niveau. Ik snap heel goed dat hij ergens mee moet stoppen en dat dit het voetbal is dan begrijp ik dat ook gezien zijn werk en studie.

Sprookje

Waar gaat dit over??

wpDiscuz