Damesvoetbal: samenwerking Groesbeekse ploegen

De Groesbeekse verenigingen DVSG, Rood Wit, Groesbeekse Boys, Germania en De Treffers organiseren diverse trainingen voor alle meiden in Groesbeek en omgeving.

Damesvoetbal_Groesbeek_training_Germania-DGB

De eerstvolgende training is op 11 december 2015. Na bijeenkomsten op de sportparken van DVSG, Groesbeekse Boys en De Treffers is het nu de beurt aan Germania. Van 19:00 uur tot 20:00 uur zijn de voetballende meiden van de samenwerkende clubs welkom op sportpark Noord. Zij mogen familie (zusjes) en vriendinnen meenemen om ook hen kennis te laten maken met het voetbal binnen Groesbeek.

Doel van deze trainingsbijeenkomsten is om het meisjes- en damesvoetbal in Groesbeek te promoten en volgend voetbalseizoen met een gezamenlijke meisjesafdeling te gaan starten binnen Groesbeek. Een samenwerking tussen de Groesbeekse verenigingen is, zo blijkt uit onderzoek, ook hard nodig.

Achilles ’29 volgt als betaald voetbalclub een eigen weg.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sprookje

Ik mis Achilles’29 in het rijtje….. Och ja een BVO-tje, die doet zoiets niet. Die houdt alleen zijn hand op….

Plukt Groesbeekse Boys deze dames niet weg bij andere clubs uit het rijdje? zoals met de jongens wel gebeurd. achterbaks ……

wpDiscuz