Achilles ’29 onderuit in Venlo

De ongeslagen reeks van Achilles ’29 is vrijdagavond ten einde gekomen. De Groesbekers gingen met 3-0 onderuit tegen VVV-Venlo, nadat er in de vier voorgaande duels niet werd verloren.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles '29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Sportpark de Heikant, thuishaven van Achilles ’29. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Achilles ’29 moest het zonder enkele spelers doen en had dan ook de nodige moeite met de thuisploeg. Hoewel Achilles ’29 na een halfuur spelen een goede kans kreeg viel de openingstreffer aan Venlose zijde; Ralf Seuntjes kopte na 34 minuten raak. De geelzwarten hadden echter eerder al wat mogelijkheden gekregen en de voorsprong was dan ook verdiend. Vijf minuten later stond het door een doelpunt van Leandro Resida alweer 2-0. De lat voorkwam in de 44e minuut de aansluitingstreffer van Thijs Hendriks.

De eerste goede kans na rust was voor Achilles ’29-speler Daniel van Straaten. De 30-jarige middenvelder kopte de bal net naast het doel. De druk van VVV-Venlo nam hierna weer toe en de derde treffer hing in de lucht. Aan de andere kant kreeg ook Van Straaten nog een goede kans om namens De Heikanters iets terug te doen. VVV-Venlo maakte er in blessuretijd nog 3-0 van. Doelpuntenmaker was Torino Hunte.

Achilles ’29 heeft nu 17 punten uit 17 duels en blijft daarmee in de kelder van de Jupiler League. Van de laatste 13 wedstrijden gingen er 8 verloren. Slechts éénmaal werd er gewonnen. Dat was vorige week tegen FC Eindhoven.

Woensdag 16 december 2015 speelt Achilles ’29 de KNVB-bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. Aanvang: 18:30 uur, sportpark De Heikant in Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 37 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Adje

Zo weer terug waar men mee bezig was.
Kijken of er nu ook zo veel berichtjes komen.
13 gespeeld 8 verloren 1 gewonnen en 4 gelijk.
Top prestatie echt prof waardig

school wel afgemaakt

@ adje. Tellen is niet je sterkste kant….
17 uit 17. Jij kan niet verder tellen dan 13.
Simpel….

fluitkelje

Hij heeft het over de laatste dertien wedstrijden,staat duidelijk in het verslag hierboven.

Sprookjd

Snap nu waarom de Gemeente niet garant wil staan voor een bodemloze Derksen put.

snap niet wat hier nou nog leuk aan is, dit is het hoogst haalbare . Mooi mee stoppen en een stapje terug doen . Deze club hoort van de supporters niet van een paar ego trippers. Niet een supporter die dit nog leuk vind .

henk

was verdient
wat heeft achilles hier nog te zoeken

Pijn, ..... veel pijn
Achilles’29 verliest in een uitwedstrijd van de nummer 2 op de ranglijst. Dat is geen schande. Achilles’29 staat zelf op een 15e plaats met 17 punten uit 17 wedstrijden. Dat is niet onverdienstelijk. Zeker als je de begroting met die van de overige clubs overige clubs in de Jupiler League vergelijkt. Uit de vele reacties bij een verliespartij, van “niet-Achilles-gezinden” blijkt dat het pijn, veel pijn doet, dat Achilles’29 al meer dan 10 jaar de beste club van Groesbeek is. En… dat Achilles’29 nu al voor het derde jaar letterlijk een klasse hoger speelt doet alleen al nog meer pijn.… Lees meer »
school wel afgemaakt

nou en…… op de ranglijst worden alle wedstrijden opgeteld. en volgens mij is dat waar het om gaat …. de ranglijst. de rest zijn maar statistieken.

Joep

Ellende begint al bij de jeugd,
F1 kampioen geworden met enkele (illegaal) geleende spelertjes van NEC
Hoe zielig kun je zijn

Pijn,..... veel pijn

Alle spelers van Achilles’29 F1 zijn gewoon lid. Ook hier doet het blijkbaar al pijn. Beste Joep…. wel tegen je verlies kunnen. best moeilijk, maar naar ruim tien jaar zou je daar toch al aan gewend moeten zijn.

Willy

doet alweer pijn zelf bij de F1 van de Treffers, wat zijn we toch kinderlijk bezig jammer fijne kerst dagen.

fluitkelje

In het voetbal word veel over statistieken gepraat, maar omdat het negatief uitvalt voor Achilles mag dat niet. Vorige week reageerden sommige we zijn vier wedstrijden ongeslagen,waar was je toen,zeker niet gelezen.

school wel afgemaakt

Jawel hoor, dat heb ik zeker gelezen. Maar in de wetenschap is het zo dat je cijfers altijd kan weerleggen met andere cijfers. Jij belicht uiteraard de negatieve kant…. zoveel wedstrijden verloren, Achilles’29 aanhangers belichten de positieve kant … 4 wedstrijden ongeslagen. Er is echter maar één ding dat telt: de stand op de ranglijst. Dat is niet alleen maar een cijfer, maar dat is een gegeven. http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=830-1
kijk …… en huiver

Bert
Je hebt echt een klein plaatje voor de kop! Geloof me, er is niets maar dan ook werkelijk niets waar de mensen van zuid jaloers op zijn. Sterker nog: leedvermaak, dat is het enige juiste woord. Of misschien zelfs wel medelijden, zeker met de eigen leden. Geef eens aan op welke vlakken je (onderbouwd) trots en verder bent dan? Eigen jeugd en behandeling daarvan? Toeschouwersaantallen? Financieel? De volle kantine na afloop? Sportieve vooruitgang de laatste 3 jaar? Accomodatie? De vele sponsors en bezettingsgraad bij wedstrijden van je bussclub? leg eens uit, dan kan misschien iedereen begrijpen over welke pijn het… Lees meer »
Lookkoek

@Bert
Als er dan helemaal niets is waar je jaloers op bent, wat liggen jij en nog wat van die badgasten dan altijd te zemelen onder een wedstrijdverslag van Achilles. Het is jullie club niet, ga toch krassen man.

Pijn,..... veel pijn
beste Bertje (koeien?) wat te denken van: * alle positieve media aandacht. * wedstrijden Live op TV * alle samenvattingen op TV * Al jaren beter presteren in de (echte) KNVB beker * in onze amateurtijd in één jaar 7 prijzen pakken * beste topklasser aller tijden zijn. (in de jaren dat we daar nog voetbalden) * de laatste jaren vrijwel alle derby’s winnen. * op het kampioenschap van de F1 (hihi) je ziet …. allemaal VOETBAL zaken. Bertje, ik feliciteer je met de het feit dat het bij jullie altijd gezellig is in de kantine, ik feliciteer je met… Lees meer »

Moeilijk he, leven en laten leven. Kap nou eens met alle onzinnige discussies.

Lookkoek

Helemaal mee eens, komt altijd uit dezelfde hoek, zie de duimpjes en het aantal reacties onder de verslagen van de Treffers.

Bert

Nee hoor, de wedstrijden van zuid waren weken geleden enorm populair hier, maar sinds ze zijn gaan winnen ineens niet meer. Vreemd he!

Bert

Precies het goede antwoord! Je kan geen enkel genoemd punt weerleggen. De bovenste 3 argumenten zijn uiteraard onzinnig, want moeten we jaloers zijn op samenvattingen of live verslagen van wedstrijden eens in de 3 maanden? Ook positieve media-aandacht is waanzin maar dat weet je zelf wel. Voor het overige: volgens mij is dat nou net waar jullie zuid al jaren van beschuldigen. Namelijk: blijven teren op het verleden!!! En dan ook nog jaren op de blaren moeten zitten, haha.
Amen

wpDiscuz