De Treffers pakt punt in blessuretijd

De Treffers is zondagmiddag door het oog van de naald gekropen. De Groesbekers stonden de tweede helft met één man meer, maar hadden de blessuretijd nodig om één punt aan het duel met Magreb ’90 over te houden.

detreffers

De mannen van trainer Anton Janssen zijn inmiddels al wel acht duels op rij ongeslagen.

De eerste grote kans van het duel was voor Magreb ’90, maar Nourdin Boukhari schoot zwak in. De thuisploeg was in het begin even de bovenliggende partij, maar De Treffers kreeg al snel meer grip op het duel. De mannen van Zuid leken binnen een halfuur op voorsprong te komen, maar een doelpunt werd vanwege vermeend buitenspel afgekeurd.

De openingstreffer viel in de blessuretijd van de eerste helft alsnog aan Groesbeekse zijde: Wesley Meeuwsen benutte een strafschop nadat Robert Mutzers door Richard Barroilhet werd neergelegd: 0-1. Laatstgenoemde speler kreeg voor zijn optreden een rode kaart.

Met 11 tegen 10 moest De Treffers na iets meer dan één uur spelen een tegentreffer incasseren toen Boukhari raak kopte. De uitploeg was wat beter, maar de uitvallen van Magreb ’90 gevaarlijk. Dat bleek na 88 minuten nog maar eens toen de thuisploeg met één man minder op het veld zelfs de leiding nam. Het doelpunt van Samir Aamri bleek niet de winnende; Diep in blessuretijd maakte Bram Eltink er 2-2 van.

De Treffers heeft 26 punten en staat daarmee op de tweede plaats in de zondagtopklasse. Koploper WKE heeft er 31 en één duel minder gespeeld.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Antoon

Kampioen 2016 komt eraan

henk

Als je tegen 10 man speelt, pak je geen punt, maar verlies je 2 of 3 punten. Jammer maar idd. 8 wedstrijden niet verloren.

achilles29

niet kunnen winnen van 10 man .vorige week maar net kunnen winnen van keizerstad. week ervoor gelijk. is dit de ondergang van de treffers? er is meer aan de hand. te lang boven jullie stand geleefd?

emmen

WKE !!!

henk

je heb fietsen en potloden, en jij bent duidelijk een potlood. Als je wilt ( op ) naaien moet je misschien maar naar de dames achter de ramen gaan.

boxer.

Mar wee teren niet op het geld van fox en gillie wel. Laat jullie spelers maar entree betalen als ze ergens naar een wedstrijd gaan kijken in plaats van over de poort te klimmen.
Of hebben jullie hun salaris nog niet betaald? Dan stopt van riel meteen.

was een leuke wedstrijd om naar te kijken
kon ik van achilles niet zeggen wat een lelijke club
moet het groesbeekse volk
daar trots op zijn

splinter

Hallo ,heb ik het goed houden ze op zuid kooigevechten moet niet gekke worden daar

Pietje

Kooigevechten?

buisje

of t nou gaat om het 1e elftal of de F1, knap dat sommigen binnen 5 berichtjes elkaar onnodig zwart maken…. zo zielig.

wpDiscuz