FC Utrecht met ruime cijfers langs Achilles ’29

Achilles ’29 heeft woensdagavond niet kunnen stunten in het bekertoernooi. De Groesbekers gingen in eigen huis kansloos onderuit tegen eredivisionist FC Utrecht: 0-5.

KNVB_Beker_logo-DGB

Al binnen tien minuten stond het 0-2. In de vierde minuut was het Sébastien Haller die raak kopte en drie minuten later verdubbelde Nacer Barazite de voorsprong. FC Utrecht leek het hierna wat rustiger aan te doen, maar dat zorgde niet voor meer kansen aan Groesbeekse zijde.

Direct na de thee was Haller opnieuw trefzeker: 0-3. De 21-jarige Fransman was goed op schot, want na nog geen 50 minuten spelen scoorde hij zijn derde van de avond en de vierde voor FC Utrecht. De uitploeg kwam na 65 minuten spelen op 0-5 door een doelpunt van Patrick Joosten.

Meer leed bleef Achilles ’29 bespaard. De witzwarten hadden niets te zeggen en het geluk dat FC Utrecht niet uitliep naar een hogere score. De achtste finale is daarmee wederom het eindstation voor De Heikanters. Het was de vierde keer dat de club bij de laatste 16 in het landelijke bekertoernooi is gekomen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 29 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Lachertje

Leuk he ?

ikke

dagunniegoe

henk

hahahahaha

Henk

Heel simpel, geen schijn van kans. Utrecht was stukken beter en het niveau van Achilles was wel erg laag. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Achilles was vandaag ondermaats. Daarnaast was Utrecht ontzettend gefocust en fit. Goeie ploeg. Afgunst in reacties (zoals altijd) onterecht. Knap om ‘alweer’ zo ver te komen in de KNVB Beker. Ga zo door!

trouwesupporter

Achilles 29 terecht verloren! Enige die een voldoende verdiende waren ter wielen en van de beek, boy mag er super trots op zijn hoe hij zich in het team heeft gemanifesteerd. Ging niet kopje onder zoals vele andere. Snel vergeten en weer door naar zaterdag!

trouwesupporter

Al na 5 min was de wedstrijd beslist.. jammer volgende keer weer beter! Het is al knap dat je zover bent gekomen. Een hoogtepuntje van vanavond voor mij was om te zien hoe boy van de beek zich heeft ontwikkeld, hij was voor mij de enige samen met ter wielen die een voldoende verdiende.. chapeau!

Akkie

Ik heb me groen en geel geërgerd over het verkeerstechnisch beleid. Woon op steenworp afstand van het veld en het heeft me gewoon een half uur gekost over 50 meter. En dan die fijne supporters die met hun asobak in mijn straat mij menen te kunnen commanderen dat ik ze voor moet laten omdat ze zo nodig in mijn straat moeten parkeren en ik maar es even vlug aan de kant moet gaan. WTF??? Is er niet genoeg plek bij het veld of zo? ?

Karel

Zeker knap want daar hebben ze maar liefst 2 hele wedstrijden voor moeten spelen. Fortuna uit en Spakenburg thuis. Dat zijn topprestaties.

Telgenhof

@assie,
Lijkt me toch wel dat er genoeg plek was. Echt druk was het namelijk niet. Ik vind het echter wel bijzonder frappant dat je je verbaast over het verkeerstechnische beleid. Ik had verwacht dat je wel beter zou weten, Achilles wil nou eenmaal op alles een profclub zijn en daar hoort natuurlijk ook zo’n onpersoonlijke benadering bij. Al gaat het om verkeerstechnische zaken.

Buisje

Vanwege veiligheidsredenen mochten er maar weinig autos op parkeerplaats parkeren en was één helft van de Cranenburgsestraat afgesloten. Reden: 8 bussen met fc Utrechtsupporters die een permanent openstaande corridor naar de uitgang aan de Cranenburgsestraat moesten hebben van de politie….. Bizar…

@akkie
Op steenworp afstand wonen en dan zelf je frustratie veroorzaken door met de auto te gaan?? Je zou jezelf moeten schamen
En de andere afgunstigen en plaatsers van idiote opmerkingen; Sukkels!

boersteeg

nee @bam zoals ik begrijp was het om thuis te komen van akkie.
dus ook nu blijkt weer dat als er een keer meer dan 1000 mensen komen
het een zooitje is om te parkeren.
want 8 bussen is ook maar een kleine 500 man!!
maar misschien leren ze er van bij achilles

Theo

Her was niet best nee Utrecht 4 maatjes te groot. Maar wat een slecht veld zeg dat heb ik in jaren niet meer gezien zeg prof voetbal onwaardig . Volgens mij doen ze er niks meer aan kwa onderhoudt .waarom leggen ze de geen kunstgras neer het verkeer was slecht zeer slecht geregeld want aantal toeschouwers was echt nie zo veel schat zo 1100

Sorry Boersteeg maar dat is natuurlijk onzin. Er zijn geregeld meer dan 1000 man op de Heikant en dan is er niets aan de hand. Wat Buisje zegt klopt ook niet want wat was er aan de hand namelijk; De parkeerplaats werd voor een groot gedeelte vrijgehouden omdat er bij de Linde een kerstmarkt was waar 1000 man werden verwacht. Dit was al veel langer gepland en viel nu helaas samen omdat de KNVB nu eenmaal de datum bepaald. Niet vanwege veiligheidsredenen dus en ook niet vanwege de bussen van Utrecht. Het probleem ligt bij het aanpassingsvermogen in deze uitzonderlijke… Lees meer »
pastoor

Amen.

Groesbeker

geregeld meer dan 1000 man op de Heikant..
Ik neem aan dat je dan het totale bezoekersaantal in één weekend van Achilles`29 + de bezoekers van de Linde bij elkaar optelt? Bij een enkele wedstrijd heb ik ze nooit gezien..

@groesbeker
Doe niet zo zielig man!

Groesbeker

@BAM
zielig? eerder realistisch het is juist zielig om anders te beweren.
Struisvogel gedrag is dat.

jenje

Lekker belangrijk!

wpDiscuz