[Foto’s] De Treffers zet ongeslagen reeks voort tegen WKE

De Treffers blijft goede zaken doen in de zondagtopklasse. De ploeg uit Groesbeek won van koploper WKE en is daarmee al negen duels op rij ongeslagen.


Keukens maakte zondag de enige en winnende treffer in de topper met WKE. Foto en rechten: Jan Peters.

In een hectisch duel met veel kaarten kwamen de roodzwarten na 20 minuten op voorsprong via Frenk Keukens. Het was een open wedstrijd met kansen over en weer. Vlak voor de thee leek De Treffers-speler Ken Leemans zijn team op 2-0 te zetten, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Na één uur spelen viel de eerste rode kaart van de wedstrijd. Echt onverwacht was dit niet. WKE moest men 10 man verder omdat Simon IJzerman zijn tweede gele kaart kreeg. Nadat Keukens een goede aanval van de thuisploeg niet kon promoveren tot doelpunt had WKE in de 70e minuut de pech dat het aluminium in de weg stond. Omar Kavak schoot namelijk op de paal.

Het bleef spannend op sportpark Zuid, maar aan de score veranderde niets meer. Wel aan het aantal spelers op het veld want ook WKE-speler Kevin Görtz mocht vlak voor het eindsignaal al gaan douchen. Hij kreeg tweemaal geel en dus rood.

De Treffers staat tweede in de zondagtopklasse en heeft inmiddels 29 punten uit 16 wedstrijden. WKE blijft koploper; de ploeg uit Emmen heeft twee punten meer en één wedstrijd minder gespeeld.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Top voetbal in deze topwedstrijd in de topklasse. Fantastisch spel en een terechte winnaar. We doen weer mee!!! Het was zeker niet zoals het doek met koeiletters achter het goal aangaf “slaapsfeer”.

Treffer

Klasse!

Piet

Thuis of in de auto met omroep Groesbeek veel kippenvel momenten gehad van het uitgebreide verslag door verslaggever Jan Willems die als een Theo Komen tekeer ging,geweldig.

Nou Piet, het was eerder een onsamenhangend verhaal van die verslaggever want hij ging van de hak op de tak. Nergens kon je uit opmaken waar het spel zich bevond en als er iets gebeurde viel hij telkens even stil om eerst te kijken wat er gebeurde?
Kippevel heb ik er niet van gehad, het was eerder tenenkrommend en een vergelijking met Theo Koomen is hetzelfde als Messi vergelijken met Frenk Keukens
Maar goed, treffers proficiat.

Volger

Slechte wedstrijd ,niet al te beste scheidsrechter,veel spanning in en buiten het veld,treffers mist voorin toch wel slimme jongens,als de nummer 9 bij treffers had gespeeld,had hij er 20 per jaar in geschopt,maar bij de eerste 7 komen ze wel,er was trouwens heel gezellig in de kantine, met muziek van triple

Neutraal

Vandaag een ouderwetse De Treffers – WKE gezien, waarin WKE tegen de grens of er zelfs overheen ging. Een wedstrijd met veel strijd, passie en beleving en helaas veel kaarten, waarvan enkele gele direct rood had kunnen zijn, voor beide. De wedstrijd bleef spannend doordat in de 1e helft De Treffers een strafschop werd onthouden en in mijn optiek zuiver goal van Leemans werd afgekeurd. Minpunt voor de grensrechter. Als neutrale toeschouwer “waar voor mijn geld gehad”!!

Wat een ambiance sfeer en spanning veel toeschouwers veel gezelligheid in kantine gewoon de trots van Groesbeek.

Aha, ben jij die H1 Herman? Foutje bedankt

Een kinderhand is snel gevukd

Beste Herman. Ik heb de wedstrijd via Omroep Drente online bekeken. Spannend…. dat wel, verder ….. dramatisch slecht voetbal, met 11 of 12 gele kaarten. Om trots op te zijn…..

Bar-keeper

Ja, haha, …. dat krijg je als je na de wedstrijd te lang in de kantine blijft hangen.

Piet

Echt de gezelligste kantine van Nederland en bijna de beste zondagamateur! Gaat goed op Zuid!

Marcel

Wat een sfeer op Zuid, ongekend! De trots van Groesbeek!

Toontje

Het is ook geen verslaggever, maar een correspondent. D.w.z. een door de club afgevaardigde om in de uitzending kort en krachtig te vermelden als en hoe er gescoord is. Verslaggevers zijn lid van O.G. bijvoorbeeld Rob Bekers en die mogen een wedstrijd verslaan…

Haha het was nou niet dat je zegt kort en krachtig want hij heeft zowat de hele wedstrijd “verslagen”. Een correspondent die verslaggever speelde dus?? Hoe dan ook, het was gewoon ronduit slecht jammer genoeg maar treffers heeft gewonnen en daar gaat het om.

Bert

Kinderhandje hahahahahahahahaha! Maar ik begrijp jou wel hoor. Jij bent uitetaard een veel hoger niveau gewend en een dito entourage haha. Ik heb dit weekend 2 wedstrijden gezien in groesbeek en met name 2 verenigingen goed bekeken. Wat ben ik blij dat ik lid van de treffers ben zeg, ongehoord!

een kinderhand is snel gevuld

Proficiat bertje. Met je gezellige kantine, met het prachtige gemeentelijke/Pluryn sportpark. Met de mooie supporters bus. En o-ja alle sfeeracties. Allemaal niet-voetbalzaken…

Toontje

Je hebt gelijk BAM. Een correspondent, die verslaggever speelt. Maar er gebeurt zo veel bij O.G. dat tegen de eigen regels in gaat…

Bert

Dank je handje, we zijn op al die dingen ook erg trots dat klopt! En laat nou net dat ene WEL voetbalzaakje op dit moment ook nog eens perfect verlopen….. Dan moeten wij toch wel gelukkig zijn?

een kinderhand is snel gevuld

ja jongentje, jij mag best wel gelukkig zijn. ik begrijp goed dat na zoveel jaar ellende “een kinderhand snel gevuld is” ik gun ieder zijn geluk, ook al is het met dramatisch slecht voetbal. fijne feestdagen…koetje

wpDiscuz