Accommodatie- en subsidiebeleid: hoe nu verder?

Het nieuwe accommodatiebeleid is bijna klaar. Maar voordat het in april officieel wordt vastgesteld door de raad, kunt u als inwoner/vereniging er ook nog iets van vinden.

Op 26 januari biedt het college het conceptbeleid aan de raad aan. Vanaf dat moment vindt u het conceptbeleid ook op www.bergendal.nl/accommodatieensubsidiebeleid. Leest u het vooral eens door en kom op donderdagavond 4 februari naar het gemeentehuis. De raad bespreekt die avond een aantal belangrijke thema’s uit het accommodatiebeleid. Verenigingen en organisaties die eerder al betrokken waren bij de totstandkoming van het beleid ontvangen te zijner tijd nog een persoonlijke uitnodiging.

Inspraak concept accommodatiebeleid

Het beleid wordt uiteindelijk aangepast op basis van de uitkomsten van de avond met de raad en ligt dan vanaf 17 februari drie weken ter inzage (tot 10 maart). In die periode kunt een eventuele inspraakreactie op het stuk geven.

Inspraak subsidieverordeningen

Naast het accommodatiebeleid worden ook de subsidieverordeningen geharmoniseerd. Deze liggen naar verwachting vanaf 30 maart tot en met 30 april ter inzage.

Contact

Heeft u vragen of wilt u reageren? Doe dit dan op www.groesbeek.nl/accommodatieensubsidiebeleid via het weblog of mail naar [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Accommodatie- en subsidiebeleid: hoe nu verder?

Reageren is niet toegestaan.