Nieuwjaarsreceptie Groesbeekse Boys 2016

Elke eerste zaterdag van weer een nieuw jaar wordt traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie van Groesbeekse Boys georganiseerd.

Nieuwjaarsreceptie_Groesbeekse_Boys_2016-DGB

Zaterdag 2 januari zijn alle leden en supporters daarom welkom op sportpark Breedeweg om elkaar het beste toe te wensen. Maar liefst 18 jubilarissen worden tijdens de receptie gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap. Drie omdat zij 25 jaar aan de club verbonden zijn. Elf leden zijn inmiddels 40 lid. Dit jaar is er één zestigjarige jubilaris en zelfs drie leden worden gehuldigd omdat zij 70 jaar lid van Groesbeekse Boys zijn.

DJ Bas Janssen zal voor de muziek zorgen. Aanvang van de receptie is 15.00 uur. Om 13.00 uur wordt er traditiegetrouw ook een voetbalwedstrijd gespeeld. Dit jaar worden de twee teams gevormd door oud eerste elftalspelers die in de afgelopen 24 jaren in de kleuren van Groesbeekse Boys gespeeld hebben. De periode waarin Theo Weijers leider van het eerste elftal geweest is.

Alle leden en supporters zijn welkom bij de wedstrijd en receptie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuwjaarsreceptie Groesbeekse Boys 2016

Reageren is niet toegestaan.