Derek de Bruijn terug op “Zuid”

Derek de Bruijn keert met onmiddelijke ingang terug bij De Treffers.

detreffers

De Bruijn heeft al een verleden bij de roodzwarten. In 2009, afkomstig uit de jeugd van NEC sloot hij aan bij de A-junioren. Vrij snel daarna werd hij al opgenomen als eerstejaars A-junior bij De Treffers onder de toenmalige trainer Eus Marijnissen. De Bruijn maakte vier seizoenen deel uit van de eerste selectie. Het laatste kampioenschap, in 2010 onder trainer Johan de Kock, maakte Derek ook mee.

In 2013 verhuisde de nu 24-jarige middenvelder naar toenmalig hoofdklasser Germania, ook uit Groesbeek, om vervolgens in 2015 de overstap te maken naar VVA’71 in Achterberg. Die ploeg speelde in de hoofdklasse zaterdag, maar werd onlangs failliet verklaard waardoor De Bruijn zonder club kwam te zitten. De Treffers laat weten alles alles in het werk te stellen om hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen.

Mede door enkele langdurige blessures en het feit dat een aantal spelers bij iedere volgende wedstrijd geschorst is had men op Zuid dringend versterking nodig bij het eerste elftal. De multifunctionele aanvallende middenvelder is daarbij een zeer welkome versterking van de selectie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite De TreffersTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Harrie Derks

Van harte welkom Derek.

klulkluk

Ook weer een geldwolf terug.

Andere Peter

Inderdaad een geldwolf zonder clubliefde en geblesseerd.

flauwmaarleuk

er is vast wel subsidie voor een tussentijdse transfer …….

Realist

Wat een waardeloze versterking weer, gebeurt vaker daar op Zuid.
Ook word Treffers bestempeld als club die de jeugd de kans geeft ook hieruit blijkt dat dat onzin is, kortom wanbeleid!

Patje

Tijd zal het leren. Feit is nu dat de selectie erg krap is en dat dit een goede versterking voor de breedte is lijkt me duidelijk. Geldwolf was hij in zijn eerdere periode op Zuid zeker niet, misschien zo geworden op Noord….
Half jaar de kans geven om zich te bewijzen is toch niets mis mee, dat krijgen alle A spelers ook realist.

wpDiscuz