Trainer Anton Janssen langer bij De Treffers

De Treffers kan ook volgend seizoen een beroep doen op de diensten van Anton Janssen. De oefenmeester blijft een jaar langer op Zuid.

De Treffers gebouw (HvdB)

Janssen werd in mei 2015 de nieuwe trainer van de Groesbeekse topklasser. Hij volgde Ton Caanen op, die bij Apollon in Cyprus aan het werk ging.

De 52-jarige Janssen speelde in het verleden voornamelijk bij het Nijmeegse NEC, maar ook bij Fortuna Sittard, VV Kortrijk (BE) en PSV. Met laatstgenoemde team won Janssen in 1988 de Europa Cup I. Daar had hij middels een benutte strafschop een aandeel in. Als trainer was Janssen onder andere actief bij Gemert, FC Oss en NEC.

De Treffers draait een goed seizoen. Het begin was niet best, maar inmiddels staan de roodzwarten op de tweede plaats in de zondagtopklasse. De mannen van Zuid zijn al negen duels op rij ongeslagen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Harmen

Hartelijk gefeliciteerd hiermee. Nu zaterdag 9 januari een goede start maken in de oefenwedstrijd tegen DVS uit Ermelo.

Antoon

Paar maanden geleden bijna moeten vertrekken ,( was geen geld voor ) en nu een jaartje erbij ? Wat een raar wereldje

Antoon ga een biertje drinken jonge. .

Harmen

Antoon. Waar haal je deze wijsheid vandaan? Is echt geen sprake van geweest dus probeer de zaak hier niet op te ruien. Ga en blijf bij je vrienden hier 2 kilometer vandaan.

Dus Antoon is van Groesbeekse Boys? Ik dacht van Rood Wit joh.

Antoon

Wauw !

Was als gein bedoeld Antoon omdat Harmen eigenlijk best wat specifieker zou mogen omschrijven welke club hij dan bedoeld. Hij begrijpt blijkbaar niet dat je gewoon een normale opmerking hebt geplaatst. Was namelijk ook sprake van. Om dan gelijk als eerste naar een ander te wijzen zegt veel over zijn “liefde” voor die andere club.
Veel wijsheid toegewenst Harmen voor 2016!

Splinter

zullen wel geld van de gemeente hebben gekregen zoals altijd.
De Groente

Splinter stumperd

wpDiscuz