Nieuwjaarsreceptie en huldiging jubilarissen Germania

Zoals elk jaar vond er ook dit jaar bij Germania de Nieuwjaarsreceptie plaats.

Jubilarissen_Germania_20152016-DGB

Tijdens deze receptie werden die leden gehuldigd die 25, 40, 50, 60, 70 en 75 jaar lid waren van de club van de Stekkenberg.

Sporten

Vóór de receptie werd er ook nog gevoetbald en Jeu de boules gespeeld. Op het kunstgras werd de strijd tussen bestuur/veteranen en een mix -team van jonge mennekes gespeeld waarbij de oudjes het nog behoorlijk lang vol hielden maar op belangrijke momenten de steun miste van de weer eens zo matig leidende scheidsrechter, de heer R. Hendriks van de St. Jansberg. Hierdoor wisten de jonge mennekes de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 12-9, of zoiets.

Bij de jeu de boules banen was het een grote drukte en hadden zich maar liefst 32 spelers gemeld voor de Nieuwjaarwedstrijden en uiteraard ook voor de snert met spek. In een korte nieuwjaarstoespraak memoreerde de voorzitter de prachtige verbetering van het clubhuis inclusief terras met jeu de boules banen, het 80-jarig jubileumfeest van 26 maart 2016 en hoe belangrijk het is dat de club in deze tijd een beroep kan blijven doen op de vele vrijwilligers.

Jeu de Boules en jubilarissen

Daarna ging de microfoon naar Kees Heijmans die de uitslagen bekend maakte van de jeu de boules competitie. De 3e prijs was voor Trudy Sillessen, de 2e prijs ging naar Jan Eijkhout (Pauwke) en de 1ste prijs naar Jan Liebers (Peak). Verder hadden de jeu de boulers nog een grote verassing in petto door hun eigen alte herren jeu de boules toernooi (elk jaar in mei) vanaf dit jaar te noemen naar de oprichter van de jeu de boules club, Hemmie Sillessen.

Hierna ging de voorzitter over tot het huldigen van de jubilarissen. Als eerste kwamen de 25 jaar jubilerende leden aan bod: Ben Bussink, Jan Vissers (vuurbal), Roy Sillessen en John Janssen (van Koos). Er waren zes ‘veertig jarige’, te weten Hogan Kersten, John Janssen (Kit), Henk Verriet, The Janssen (Sim), Rob Peek en Frenk Kersten. Een jubilaris, “Theo Lenssen”, mocht de ‘gouden’ speld in ontvangst nemen.

60+

Jan Nillessen (Witte) en The Peters (Bruuns) werden gehuldigd omdat zij de club al 60 jaar trouw zijn. Mw. Ton Heijmans die maar liefst 70 jaar lid is, kon helaas niet aanwezig zijn maar zal binnenkort gehuldigd gaan worden in verzorgingstehuis Mariendaal. Als laatste was het de beurt aan Gerrit Peters (Kakkie) die als eerste Germaan in de geschiedenis van de club, gehuldigd werd voor 75 jaar lidmaatschap.

Na afloop was er in het clubhuis het een gezellig samenzijn en werden vele herinneringen nog eens opgehaald.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Van hartte gefeliciteerd…jullie allemaal.

wpDiscuz