Nieuwjaarsreceptie Rood Wit 2016

Op vrijdag 1 januari vond de nieuwjaarsreceptie van Rood Wit weer plaats.

Nieuwjaarsreceptie_Rood_Wit_2016-DGB

Na iedereen een voorspoedig en sportief 2016 toegewenst te hebben, blikte kersvers voorzitter Sjaak Kamps terug op het afgelopen jaar. Het was wederom een bewogen jaar waarin het eerste elftal zich ternauwernood wist te handhaven in de eerste klasse. Halverwege dit seizoen is Rood Wit 1 terug te vinden in de middenmoot.

Daarnaast vonden er diverse ontwikkelingen plaats op het sportpark. Zo is het tweede veld voorzien van verlichting, is er in de nazomer een nieuwe keerwand geplaatst en is er hard gewerkt aan een nieuwe berging. Tot slot is afgelopen week de nieuwe website gelanceerd. Verder was voorzitter Kamps verheugd te melden dat Henk Evers ook volgend seizoen hoofdtrainer zal zijn en dat ook de rest vast van de technische staf ongewijzigd blijft.

Na de jaarrede van voorzitter Kamps was het tijd voor de huldiging van de jubilarissen. Dit jaar werden er zes jubilarissen gehuldigd voor hun 25, 40, 50 of 60 jarig lidmaatschap van Rood Wit. Kamps had voor ieder een woordje en het bijbehorende speldje met oorkonde. De partners kregen een bloemetje. Voor zijn 25-jarig lidmaatschap werd Thé Wijers gehuldigd. Willy Kleijnen en Marco Kamps zijn beiden 40 jaar lid. Gerrit Thijssen werd gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Tot slot werden drie jubilarissen gehuldigd voor hun 60-jarig lidmaatschap. Dit waren Matje Schaap, Gerrie Hubbers en Jo Pouwels.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Clubwebsite Rood Wit

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuwjaarsreceptie Rood Wit 2016

Reageren is niet toegestaan.