Pim Balkestein per direct naar De Treffers

De Treffers heeft zich versterkt met de 28-jarige Pim Balkestein. De verdediger zal per direct aansluiten bij de eerste selectie van de Groesbeekse zondagtopklasser.

detreffers

Ondertussen zal De Treffers alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de boomlange (1.91m) en fysieke linksbenige verdediger zo snel mogelijk speelgerechtigd is voor de rood-zwarten.

Geboren in Gouda toog Balkestein naar sc Heerenveen om daar de jeugdopleiding te doorlopen. Hierop volgde in 2006 een profcontract. In 2008 kreeg zijn loopbaan een internationale wending: in Engeland werd hij namelijk gecontracteerd door Ipswich Town, uitkomend in het een na hoogste niveau van Engeland. Via Brentford, Rochdale en AFC Wimbledon kwam Balkestein uiteindelijk in 2013 weer in Nederland terecht; bij VVV. Hij tekende een contract voor drie seizoenen bij de club uit Venlo

In de eerste seizoenen speelde Balkestein 60 wedstrijden in de Jupiler League, waarin hij viermaal doel trof. Vanaf het seizoen 2015-2016 speelde Pim voor SV Elversberg in Duitsland. Hier kwamen beide partijen tot de beslissing om het contract te ontbinden. Pim, woonachtig in Kessel, zal zijn voetballoopbaan voort zetten op sportpark Zuid.

Hans Janssen Groesbeek toont zich verheugd met de komst van de nieuwe aanwinst. “Gezien de smalle selectie en een te verwachten zware tweede seizoenshelft zijn wij de laatste weken erg druk geweest om de juiste versterking voor de juiste linie te vinden. Wij zijn zeer verheugd met de komst van Pim die onze achterste linie zal gaan versterken. Zeer zeker ook met het oog op volgend seizoen konden en mochten we deze kans absoluut niet voorbij laten gaan. Pim kan met zijn geweldige pass, kopkracht en fysiek van flinke toegevoegde waarde zijn voor De Treffers.”

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Goede versterking , goed bezig op zuid.

Andere Peter

Voor de euro’s is de Treffers zijn beste club om te voetballen. De rest doet er niet toe.

Bert

Wat dacht je Peter? Gister weer verloren, er wordt negatief gereageerd op het artikel van Achilles en dus ga ik maar eens iets negatiefs schrijven bij dit artikel? Als dat oplucht: doe je best!

fluitkelje

Zo denkt de hele selectie van Achilles Petertje.

Andere peter zielig ventje.

wpDiscuz