Carnavalsavond, bekendmaking “Grutste Germaan” 2016

Zaterdag 23 januari 2016, zal het clubhuis van Germania weer in het teken staan van de jaarlijkse carnavalsavond.

Een van de weinige carnavalsavonden waar nog echte “verkleejden” aanwezig zijn. Zoals gebruikelijk zullen zij op een ludieke wijze een gebeurtenis uitbeelden die heeft plaats gevonden in het afgelopen jaar. Vooral gebeurtenissen in Groesbeek of bij Germania zelf, worden flink op de korrel genomen. Voor de mooiste “verkleejden” zijn wederom mooie prijzen beschikbaar.

Ook zal Prins Feestneus Ramon, samen met zijn raad, “acte de présence” geven. De muzikale avond zal vanaf 20:30 uur worden opgeluisterd door de zingende “DJ JoJo” maar ook enkele schlagergroepen zullen hun nieuwste carnavals­schlagers ten gehore brengen.

Een fantastische carnavalsavond met als klapstuk de bekendmaking van de Grutste Germaan. Deze titel krijgt hij of zij die zich in het afgelopen jaar, of jaren, op een meer dan verdienstelijke wijze heeft ingezet voor Germania. Volgens velen de mooiste avond van het jaar. Wie is de opvolger van Eric Peters, de Grutste Germaan van 2015?

Verkleejden zijn welkom vanaf 19:30 uur zodat de deskundige jury de kandidaten goed kan beoordelen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Carnavalsavond, bekendmaking “Grutste Germaan” 2016

Reageren is niet toegestaan.