Open Dubbeltoernooi 2016 TV De Oorsprong

Van 19 tot en met 27 maart zal Tennisvereniging De Oorsprong uit Beek-Berg en Dal haar tweede open dubbeltoernooi organiseren.

Oorsprong_Open_2016_Beek-DGB

Iedereen die lid is van een bij de KNLTB aangesloten vereniging kan meedoen. Het toernooi wordt gespeeld op de zes nieuwe all-weather Smashcourt banen (vergelijkbaar met gravel) die najaar 2015 zijn aangelegd.

Het verleden jaar voor het eerst gehouden voorjaars-dubbeltoernooi was een succes. Veel spelers ontwaken tegen deze tijd uit de winterslaap en voor de competitiespelers is dit zo net voor het seizoen een uitstekende warming-up. Voor, tijdens en na de wedstrijden is het gezellig toeven in de kantine met uitzicht op de banen. Ook het publiek en de meegebrachte supporters kunnen van hieruit de wedstrijd van hun favorieten volgen.

Voor deze 2e editie van het Oorsprong Open Dubbeltoernooi kunt u inschrijven in de categorieën 3 t/m 8 in de onderdelen HD, DD, GD. Om iedereen meer dan een partij te kunnen laten spelen zullen de wedstrijden worden gespeeld in poules. Inschrijven is mogelijk tot 14 maart via www.toernooi.nl onder de naam ‘2e Oorsprong Open Dubbeltoernooi’.

De Oorsprong is een actieve vereniging met ruim driehonderd leden, drie trainers (waarvan een trainer speciaal voor de jeugd), 6 Smashcourt banen en een gezellige kantine. De nieuwe Smashcourt banen hebben de speeleigenschappen van gravel, maar zijn zomer en winter bespeelbaar. De vereniging organiseert naast de open toernooien regelmatig verenigingstoernooien en biedt de mogelijkheid tot deelname aan meerdere competities, het hele jaar door.

Vrijdags is de vaste ‘racket-avond’, hierbij wordt geloot wie tegen wie speelt. Een uitstekende avond voor nieuwe leden om kennis te maken met andere spelers en zo laagdrempelig contact te leggen. Er wordt ingedeeld naar speelsterkte zodat het voor iedereen lekker tennissen is. Naast de tennisbanen is er een zgn. beweegtuin aangelegd waar iedereen, ook niet-leden, zijn of haar conditie op peil kan houden.

Het park is gelegen Alde Wetering 6, 6573 AZ, Beek Ubbergen, bij het Wylerbergmeer. Telefoon Clubhuis: 024-6842725.
Website: www.tvdeoorsprong.nl
Facebook: TV de Oorsprong

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Dubbeltoernooi 2016 TV De Oorsprong

Reageren is niet toegestaan.