De Treffers wint eindelijk uitwedstrijd tegen VVSB

De Treffers heeft een historische overwinning op VVSB geboekt. De Groesbekers wisten in het Topklasse-verleden nog nooit te winnen en te scoren in Noordwijkerhout, maar daar kwam zondagmiddag verandering in: 0-1.

detreffers

Het enige doelpunt van het duel viel na 16 minuten door een kopbal van Ken Leemans. Veel kansen hadden de roodzwarten tot op dat moment nog niet gekregen en de thuisploeg was sterker. Derek de Bruijn had de marge binnen het halfuur kunnen verdubbelen, maar één op één met VVSB-doelman Ronald van der Meer verzaakte hij te scoren. Tien minuten voor het einde van de eerste helft kreeg De Bruijn een nieuwe kans op de 0-2. Namens VVSB waren Jordy Zwart en Frans van Niel gevaarlijk.

Na de thee bleef VVSB zoeken naar de gelijkmaker, maar het resultaat bleef uit. Aan Groesbeekse zijde was Robert Mutzers in de 80e minuut nog dicht bij een treffer, maar de paal voorkwam een vroege beslissing in deze wedstrijd. Na 95 minuten was het dan eindelijk zo ver: de eerste Topklasse-overwinning van De Treffers op het veld van VVSB.

De mannen van trainer Anton Janssen staan nu 2e met 32 punten uit 17 duels. Bovenin staan alle ploegen erg dicht op elkaar. WKE verloor van AFC, dat nu koploper is. De ploeg uit Amsterdam is de volgende tegenstander van De Treffers.

De Treffers heeft overigens in de laatste 10 competitieduels nog niet verloren. Achtmaal werd er gewonnen en tweemaal speelde de ploeg gelijk.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Niek

De Treffers is goed bezig! Ga zo door mannen.

treffers2

geweldige overwinning goed voor de clup.op naar zondag.

treffers2

geweldige overwinning op naar zondag.

Zeer moeizame overwinning treffers 2, maar ja moeten ook gewonnen worden

treffers 2

wim het zijn wel 3 punten.

wpDiscuz