[3D] Groesbeekse Boys zet goede reeks voort

De laatste vijf wedstrijden voor de winterstop verloor Groesbeekse Boys niet.

Groesbeekse_Boys_2012

Met een overwinning hervatte het team uit de Breedeweg de competitie in 2016. SCH werd op eigen sportpark Breedeweg met 3-1 verslagen. Door de winst is Groesbeekse Boys inmiddels opgeklommen naar de middenmoot van de ranglijst en voert het de strijd om de tweede periodetitel aan.

Na een kwartier voetballen zette de mee naar voren gekomen verdediger Gijs Rikken de thuisclub op 1-0 voorsprong. Hij tikte een laag genomen corner van Joris Bons bij de eerste paal binnen. Hoewel Groesbeekse Boys de wedstrijd onder controle leek te hebben kwamen de bezoekers na een half uur voetballen op gelijke hoogte. Een schot van Mark van den Boogaard werd van richting verandert en verdween daardoor onhoudbaar achter Groesbeekse Boys doelman Jeffrey Hoogenbosch. Thomas Cillessen bracht de voorsprong nog voor rust terug. Zijn afstandschot met links werd door de Nijmeegse doelman verkeerd geschat.

Halverwege de tweede helft bracht Ron Bruijsten de stand op 3-1. De lange verdediger schoot een corner van dichtbij hard in de touwen. Sander Bisseling had daarop de wedstrijd definitief op slot kunnen gooien. Nadat hij door Thom Jochoms vrij gespeeld was eindigde zijn schot op de paal. Met het inbrengen van de na langdurige blessures teruggekeerde Luuk Eikholt en Stijn van den Berg en de debuterende Daan Klösters werd de overwinning over de streep gebracht.

Zondag 31 januari wacht voor Groesbeekse Boys de uitwedstrijd tegen Union. Deze ploeg uit Malden staat op de derde plaats van de ranglijst en heeft één punt minder dan Groesbeekse Boys in de strijd om de tweede periodetitel. Voor beide teams daarom een wedstrijd met duidelijke belangen. De wedstrijd in Malden begint om 14.30 uur.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Bruukse

Goed bezig mannen

wpDiscuz