Keepersavond Groesbeekse keepers zeer geslaagd

Afgelopen vrijdagavond is er op Sportpark Zuid door de samenwerkende Groesbeekse voetbalclubs De Treffers, DVSG, Germania, Rood-Wit en Groesbeekse Boys een keepersavond georganiseerd voor de jeugdkeepers uit Groesbeek.

De trainingen stonden onder leiding van Roy Verstege, schoolhouder van de regionale keepersschool keepersscholen.nl regio Gelderland. Hij werd hierbij ondersteund door trainers van de keepersschool en Jeffrey Hoogenbosch, keeper van het eerste elftal van de Groesbeekse Boys.

De kleinsten begonnen, waarna de oudere jeugdkeepers startten. Enkele tientallen enthousiaste keepers hebben meegedaan aan deze avond. Ondanks de regenval hebben de keepers hun kwaliteiten kunnen laten zien, met als resultaat veel vrolijke en trotse gezichten. Na de training heeft iedereen zich lekker op kunnen warmen met het drinken van een kop warme chocolademelk. De trainers vonden het mooi om te zien dat er nog genoeg keeperstalent in Groesbeek rondloopt. Ook de ouders waren zeer enthousiast en gaven aan dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.

Een wederom geslaagde samenwerking tussen Groesbeekse clubs dus.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Keepersavond Groesbeekse keepers zeer geslaagd

Reageren is niet toegestaan.