[3D] Nipte nederlaag “Boys” tegen Union

Na een reeks wedstrijden met goede resultaten stond afgelopen zondag voor Groesbeekse Boys de uitwedstrijd tegen Union op het programma.

Groesbeekse_Boys_2012

Het werd voor de geel zwarte formatie uit Breedeweg een teleurstellende wedstrijd. Gedurende de gehele wedstrijd was men niet in staat het de gastheren moeilijk te maken. Desondanks werd slechts met 1-0 van Union verloren.

Ondanks het overwicht van Union viel de eerste kans echter voor Groesbeekse Boys te noteren. Na vijf minuten voetballen rolde de bal vanuit een schot van Maarten v.d. Burg via binnenkant paal voor het lege doel langs. Na een half uur voetballen werd het veldoverwicht in een doelpunt uitgedrukt. Siem van Straaten schoot namens de gastheren fraai de 1-0 binnen.

In de tweede helft voltrok zich een zelfde spelbeeld. Een collectief goed voetballend Union wist het bezoekende Groesbeekse Boys onder druk te houden. Toch wisten de Maldenaren niet veel kansen te creƫren. Groesbeekse Boys leek hiervan zelfs te gaan profiteren. Sander Bisseling wist echter een voorzet van Maarten v.d. Burg bij de tweede paal net niet binnen werken waardoor de 1-0 als eindstand op het scorebord bleef staan.

Voor Groesbeekse Boys wacht zondag 14 februari de thuiswedstrijd tegen Trekvogels. Een sterke tegenstander die nog volop om het kampioenschap en de strijd om de tweede periodetitel in de race is. Groesbeekse Boys kan zich in deze wedstrijd revancheren voor de offday. Bij winst doet het ook nog mee om de tweede periodetitel. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Nipte nederlaag “Boys” tegen Union

Reageren is niet toegestaan.