Sparta in Groesbeek te sterk voor Achilles ’29

Sparta Rotterdam heeft vrijdagavond eenvoudig van Achilles ’29 gewonnen. Op sportpark de Heikant in Groesbeek werd het 0-3 voor de Rotterdammers.

logo Achilles'29 (transparant)

De koploper ging met een 0-2 voorsprong de rust in. Die stand stond al na 20 minuten op het scorebord door doelpunten van Loris Brogno en Thomas Verhaar. Tussen de twee doelpunten in raakte Sparta Rotterdam-speler Roland Bergkamp nog de lat. Na het eerste halfuur deed Sparta het wat rustiger aan en werd het spel aan beide kanten wat slordiger.

Robert Klaasen maakte er na 58 minuten 0-3 van. Achilles ’29 had het zichtbaar moeilijk en miste daarbij ook nog eens enkele spelers door blessures en schorsingen. Daan Paau daarentegen maakte na 2 jaar blessureleed weer wat speelminuten bij de witzwarten. De Groesbekers hadden in de rest van de wedstrijd niets meer in te brengen en Sparta verzuimde het de score nog wat verder op te schroeven.

Achilles ’29 zakt wat op de ranglijst en staat na de nederlaag 15e in de Jupiler League met 28 punten. Voor De Heikantbewoners was het de eerste nederlaag sinds 15 januari, toen Jong Ajax met 3-1 te sterk was voor de mannen van trainer Eric Meijers. In de vier wedstrijden daarna werd er niet verloren.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Staatsbosbeheer

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
fluitkelje

Wa is et stil muuske stil.

wpDiscuz