[3D] Groesbeekse Boys ondanks kou hartverwarmend

Ondanks de winterse omstandigheden en de vroege tegenslagen in de wedstrijd speelde Groesbeekse Boys afgelopen zondag een goede wedstrijd. Op eigen sportpark Breedeweg werden de punten met Trekvogels gedeeld.

Groesbeekse_Boys_2012

Hoewel de 0-0 einduitslag anders doet vermoeden werd de kou door de wedstrijd enigszins vergeten.

Tegenslag was er al voor aanvang van de wedstrijd. Trainer Camiel Jager moest door diverse blessuregevallen wijzigingen in zijn team aanbrengen. Ook bij aanvang van de wedstrijd zat het niet mee. Na vijf minuten al moest Maarten v.d. Burg met enkelletsel de strijd staken en tien minuten later hield doelman Jeffrey Hoogenbosch wegens een blessure voor gezien. Maarten v.d. Burg had overigens de eerste kans van de wedstrijd. Zijn schot vanuit een corner ging net over.

Groesbeekse Boys probeerde het tempo hoog te houden en met combinatievoetbal de tegenstander onder druk te zetten. Dit lukte tot aan het strafschopgebied van de gasten uit Nijmegen. Trekvogels loerde op een Groesbeekse fout en beperkte zich tot de counter. Verdediger Ron Bruijsten zag zijn kopbal over gaan en Nijmegenaar Koen Lensen vond inval doelman Jens v.d. Berg op zijn weg.

A-junior Bram de Bruin wist kort na de thee Trekvogels doelman Gino van Altena niet in de korte hoek te passeren. Aan de andere kant trof Justin Schuurman de paal. In de slotminuut leek Groesbeekse Boys de 3 punten toch binnen te halen. Nadat een kopbal van Thomas Cillessen van de lat terugkeerde kopte Gijs van de Broek terug op zijn doelman. De Trekvogels doelman wist met een katachtige reflex de bal uit de bovenhoek te werken.

Door het resultaat blijft Groesbeekse Boys in de middenmoot steken terwijl Trekvogels aansluiting blijft houden met de koplopers. Zondag 21 februari gaat Groesbeekse Boys in Arnhem op bezoek bij VDZ. Deze ploeg staat gelijke hoogte met de ploeg uit Breedeweg. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys ondanks kou hartverwarmend

Reageren is niet toegestaan.